POVRAĆALA I ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Luna Đogani saznala frapantne vesti od doktora: Izgleda da si trudna!
Luna sa dečkom Markom, Foto: Printscreen

ispovest lune đogani

POVRAĆALA I ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Luna Đogani saznala frapantne vesti od doktora: Izgleda da si trudna!

Letovanje joj nije ostalo u lepom sećanju, ali ovo je malo kome pričala

Objavljeno:

Luna Đogani je u ranim jutarnjim satima ispričala Ermini Pašović i svom dečku Marku Miljkoviću kako se provela na jednom letovanju. Ona je u Grčku išla sa prijateljicama, a letovanje joj nije ostalo u lepom sećanju.

"Išle smo autobusom, ostale smo deset dana, žurke, svako veče ludilo. Prvo sam proklela dan kada sam ušla u autobus, mozak me je zaboleo, trepavica, sve me je bolelo. To je Grčka, ostrvo, 26 sati, ja budala, kao hoću, nisam se ni raspitala gde i šta. Ja sam bila ljuta, besna i nervozna. Izgleda kao javna kuća, neki apartman, ima dve sobe, kuhinja 2 sa 2, terasa i to je to. Prvi dan išle da se kupamo, dolazimo na plažu, ona prljava, more prljavo, ništa se ne vidi, crno. U tom trenutku kreće kiša, grmljavina, grad, 'alo, došla sam na letovanje", pričala je Luna, pa dodala:

foto: printscreen

"Ja poludela! Ja sam tad bila opterećena Instagramom, morala sam odmah da okačim sliku... Drugi dan već krećemo da se svađamo, ova hoće u strptiz bar, ova hoće da jaše bika, a ova hoće da pije iz epruveta, a ja hoću giros da jedem. Užasno je bilo, svi su bili nadrogirani, spopadaju. Sve žurke su bile taj rejv, ti ljudi su prenaporni. Poslednjih dana ja se razbolim i završim na infuziji, povraćalo mi se. On se vraća i doktor mi kaže da izgleda da sam ja trudna, ja u šoku, na grčkom mi tu nešto objasnio, jedva smo se mi sporazumeli. Ja mu govorim da nije sigurno."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.