VELIKA RIJALITI ZVEZDA ULAZI U ZADRUGU 4?! Dečko joj je POLITIČAR i spreman je da joj napravi BEBU!
Siniša Vučinić, Foto: Fejsbuk

opa

VELIKA RIJALITI ZVEZDA ULAZI U ZADRUGU 4?! Dečko joj je POLITIČAR i spreman je da joj napravi BEBU!

Medijima je dala do znanja da će Siniša biti taj koji će na neki način odlučiti hoće li pristati na jednu od dve ponude za ulazak u rijaliti

Objavljeno:

Rediteljka Jelena Golubović, dupla pobednica rijalitija, kako ''Parovi'', tako ''Farma'' je orna da uđe u ''Zadrugu 4'' i odnese treću pobedu u rijalitiju. Ipak, njen mladoliki duh je dozvolio da se zaljubi kao nikada do sada u političara Sinišu Vučinića.

Medijima je dala do znanja da će Siniša biti taj koji će na neki način odlučiti hoće li pristati na jednu od dve ponude za ulazak u rijaliti.

O NJENOM POTENCIJALNOM ULASKU U ZADRUGU?

- Što se mene tiče može, a sve zavisi od honorara. Ako uđe i ostane do kraja, ona će ponovo pobediti. Ne bih voleo da je neko tamo vređa, provocira. Pošteno je pobedila dva puta i sada će. Lepo je što prepušta meni da odlučim, na kraju krajeva odluka je njena. Ako uđe, gledaću povremenu jer nema potrebe gledati nekoga ko je šampion, ona drži konce i verujem joj. Čelnici tih produkcija su mi govori da je ona pobedila na pamet, a ne na svađe kao što to danas rijaliti učesnici praktikuju. Genijalna je glumica, ne brinem se za nju ako uđe.

O JELENI KAO OSOBI:

- Ona je jedna dobra, pametna, bistra osoba. Jelena je vrlo harizmatična, na istim smo talasnim dužinama. Predivna je, sa njom mi je mnogo fino, zaista. Radi se o kulturnoj, obrazovanoj osobi. Ima sve što ja volim u ženi, puna je energije, vrlo je strastvena u svakom smislu te reči. Kuda će ovo da vodi ne znam, ja nisam za papire, imam iza sebe dva braka, dvoje dece i oni su rekli da im se Jelena dopada kao osoba. Ona je u odnosu na moje bivše baš drugačija i posebnija. Ima ono nešto, prelepa je. Izuzetno je poštujem, imaće sve od mene što se mene tiče. Smatram da kao muškarac moram tako da se ponašam.

KADA JE UPOZNAO JELENU:

- Mi smo zajedno od Božića. Upoznao sam Jelenu na sahrani njenog strica Pižona, ona je tada bila mala. Čuli smo se par puta tek posle nekoliko godina, kada se vratila iz Ukrajine. Drago mi je da sam je malo podigao jer je teško podnela smrt baka Cake.

O STVARANJU PORODICE SA JELENOM:

- Super mi je sa njom, ukoliko bude želela da rodi, ja sam tu da radimo na tome. Ja sam potentan muškarac i mnogo volim žene i da pravim decu. Ja sam spreman, ali volim slobodu. Ja sam odan, ne volim da me neko ''veže''. Vrlo sam veran, Jelena mi je fokus interesovanja, volim je. Imamo tu hemiju i to mene pali.

O PROFESIONALNOJ PODRŠCI:

- Uvek ću biti tu za nju ako joj treba pomoć. Znamo da pola rijaliti učesnika nema ni srednju školu, pomoći ću joj kako god umem. Ona je pre neki dan išla do Subotice da snima dokumentarne emisije i serije sa našom i stranom produkcijom iz Ukrajine. Neću da otkrivam ništa, ne smem. Daću joj podršku koja joj je potrebna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.