IVANA ŠOPIĆ ČEKA BEBU?! KARIĆEVA REAKCIJA SVE PRENERAZILA: Ima da abortira, neće mi se tako nakačiti u kuču!
Ivana Šopić, Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

ŠOK

IVANA ŠOPIĆ ČEKA BEBU?! KARIĆEVA REAKCIJA SVE PRENERAZILA: Ima da abortira, neće mi se tako nakačiti u kuču!

Atraktivna starleta je tokom gostovanja u emisiji "Amnezija" progovorila o mogućnosti da je ostala trudna, jer kako je priznala nije se čuvala tokom odnosa. Budući da je Mirko Gavrić prvi izneo tu informaciju u Beloj Kući, sve se više spekuliše da je to istina

Objavljeno:

Ivana Šopić je priznala zadrugarima da misli da je u drugom stanju, te sa oduševljenjem priča o tome. S druge strane njen dečko Stefan Karić neće da čuje za bebu i insistira da ona ode na abortus ukoliko se ispostavi da je ona zaista zatrudnela.

Atraktivna starleta je tokom gostovanja u emisiji "Amnezija" progovorila o mogućnosti da je ostala trudna, jer kako je priznala nije se čuvala tokom odnosa. Budući da je Mirko Gavrić prvi izneo tu informaciju u Beloj Kući, sve se više spekuliše da je to istina.

Iako Šopićeva želi bebu, Karić neće ni da čuje za naslednike sa njom.

- To je počelo od onog šapanjca kada su me Anabela i Marko pitali da li sumnjam na trudnoću. Mene je Gavrić pitao da li postoji mogućnost, ja sam se potapšala po stomaku jer smo Stefan i ja pričali u šiframa. Istina je da su velike šanse da sam ostala trudna. Mi smo gledali da se to nešto lepo desi, a šta ćeš lepše od majčinstva. I da sam zaista ostala trudna, ne bi moglo ništa ružno da se desi. Nismo se čuvali tokom odnosa, tako da ništa nije nemoguće - relča je Šopićeva.

foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Nije prva koja je htela preko bebe da se uvali u moju porodicu. MNoge su pokušavale, ali im nije pošlo za rukom pa neće ni njoj. Ne razumem kako može da se raduje kada se priča o ozbiljnoj stvari. Dete nije sitnica, nije zabava. Ja sam još veća budala što sam se upustio u sve ovo sa njom - izjavio je Stefan Karić.

Nakon Stefanove izjave svi zadrugari su ostali šokirani, a Stefan insistira da Šopićeva obavi sve potrebne testove kako bi se ustanovilo da li je zaista trudna, a ukoliko se ispostavi kao istina, on je zamolio sve nadležne da obave razgovor sa njim i Ivanom, te da joj dozvole da izađe da se reši ploda.

- Ne želim bebu sa njom. Ona nije žena za mene. Ona je imala afere po "Zadruzi" a ko zna šta je tek napolju radila. U pravu su moji prijatelji kada kažu da Ivana nije ni nalik devojkama koje sam nekada imao. Ona je od onih koje žele da se uvale po svaku cenu. Kod mene se neće uvaliti. Moji otac i majka bi umrli kada bi im jednu takvu jezičaru i priostakušu doveo u kuću. Video sam kakva je kada je napala Staniju i Kiju. Užasan ulični rečnik - rekao je Stefan i stavio tačku na celu priču.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.