PAVLE JOVANOVIĆ PROREKAO SVE ŠTO SE DO SAD DESILO U ZADRUZI 3! Tek da čujete šta je pogodio o KORONI još PRE VIRUSA
Foto: Emilija Jovanović

espreso intervju

PAVLE JOVANOVIĆ PROREKAO SVE ŠTO SE DO SAD DESILO U ZADRUZI 3! Tek da čujete šta je pogodio o KORONI još PRE VIRUSA

Pavle Jovanović bio je jedan od najupečatljivijih rijaliti igrača "Zadruge 2", najviše zbog ljubavne romanse sa ozloglašenom Draganom Mitar

Objavljeno:

Pavle, koji je sa Draganom imao burnu aferu još pre nego što su oboje postali učesnici "Zadruge", ispričao da mu se Mitrova zgadila u trećoj sezoni, posebno kada je uplovila u vezu sa oženjenim Edisom Fetićem, koji je omalovažava pred kamerama, a nekada to radi i sama sebi.

foto: Emilija Jovanović

Poznato je da Pavle ima dobru procenu o zadrugarima, što je pokazao prilikom svog učešća, a poznato je i to da Draganu zna mnogo dobro, šta više možda i bolje nego njen bivši muž Siniša Dragutinović.

Pavle je za "Espreso" prorekao raspad romanse Edisa i Dragane mnogo ranije, ali i otkrio da je u kontaktu sa Zilhom Fetić, inače prema njegovom mišljenju, jednom divnom ženom.

Osim što je komentarisao parove, uključujući i Lunu i Marka, Davida i Anu, Pavle je otkrio još mnogo zanimljivih detalja iz svog života u spoljnom svetu.

foto: Emilija Jovanović

Ono što će vam najviše privući pažnju jeste kako je pričao o koronavirusu mnogo pre nego što je epidemija zavljadala svetom.

- Mislim da je to dignuta panika, ako napadne čoveka koji već boluje od nečega, tu postoji opasnost da čovek strada, ali neko ko ima jak imunitet i ko je zdrav i prav, da se razboli mislim da je kao i kod svakog drugog. Od običnog virusa koji je bio pre umro je neki broj ljudi, tako da bilo koji virus da pogodi nekoga sa slabim imunitetom, čovek može da bude u opasnosti. Digla se medijska frka - počeo je Pavle za "Espreso.co.rs".

Poslušajte celi snimak:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.