IVANA LUNI DELI LEKCIJE O MORALU: Nakon brutalnih uvreda ponovo završila sa Karićem!
Foto: printscree4n

zaDRUGA 3

IVANA LUNI DELI LEKCIJE O MORALU: Nakon brutalnih uvreda ponovo završila sa Karićem!

Nije baš neko ko drži do sebe.

Objavljeno: 08:17h

Ivana Šopić je nedavno komentarisala da Luna Đogani nema dostojanstva dok moli za ljubav Marka Miljkovića i zbog toga što trpi neke stvari u toj vezi. Interesantno je da je ta ista Ivana molila Stefana Karića za pomirenje.

I to nakon što joj je on uputio neke brutalne uvrede, kakve Marko Miljković Luni nikada nije izgovorio.

– Ma, ajde bre sram je bilo, kao, bre, neka Ciganštura. Prava Ciganštura – vikao je Stefan pre dve večeri na Ivanu kada su raskinuli vezu.

– Pa, vidi se koliko te je briga, ali je**ću mamu svakom tvom prijatelju kada izađem. Svakom tvom prijatelju je**ću mamu svima u pi**u. Svakog tvog prijatelja ću da je**m u bulju. Svakog tog tvog prijatelja i te tvoje političare. Je**ću ih u usta sve, pa ćemo da vidimo kako ćemo da pričamo i šta ćemo da radimo - rekao je Stefan Ivani i poručio joj:

– Nabijem te na ku**c. Prema kurvama nikada poštovanje neću imati. Nakon ovih brutalnih uvreda, Karić i Ivana su ponovo zajedno. Stefan je u intervjuu sa Ognjenom Amidžićem rekao da se pre svega, zaljubio u Ivaninu inteligenciju.

Nakon ovog pomirenja, pitanje je da li Ivana uopšte ima prava da drži moralne lekcije i Luni i ostalim zadrugarima koje je u proteklom periodu prozivala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.