STEFAN KARIĆ JEZIVO PRETIO, A ONDA IZVREĐAO SVOJU DEVOJKU! Nazvao je kurvom i ciganšturom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/rtv pink

užasne reči

STEFAN KARIĆ JEZIVO PRETIO, A ONDA IZVREĐAO SVOJU DEVOJKU! Nazvao je kurvom i ciganšturom! (VIDEO)

– Ma, ajde bre sram je bilo, kao, bre, neka Ciganštura. Prava Ciganštura – vikao je Stefan

Objavljeno:

Stefan Karić i Ivana Šopić su sinoć ponovo raskinuli. Karić je bio besan na starletu zbog toga što se svađala sa Kijom Kockar, koja je bila član žirija na "Zadrugoviziji" i što je i njoj i ostalima u žiriju opsovala majku.

– Ma, ajde bre sram je bilo, kao, bre, neka Ciganštura. Prava Ciganštura – vikao je Stefan.

A onda su nastavili svađu.

– Ma, neka svako razmišlja šta priča. Posle neka se vređa. Provociraju me iz studija, bre, tamo. Izlazim za 20 dana. Da me pljuju po "Instagramu". Znaš koliko se plašim. Znaš koliko me briga - komentarisala je Ivana.

– Pa, vidi se koliko te je briga, ali je**ću mamu svakom tvom prijatelju kada izađem. Svakom tvom prijatelju je**ću mamu svima u pi**u. Svakog tvog prijatelja ću da je**m u bulju. Svakog tog tvog prijatelja i te tvoje političare. Je**ću ih u usta sve, pa ćemo da vidimo kako ćemo da pričamo i šta ćemo da radimo - rekao je Stefan Ivani i poručio joj:

– Videćeš sa kim se igraš.

– Bravo bivši dečko! - poručila je Ivana Kariću. – Nabijem te na ku**c. Prema kurvama nikada poštovanje neću imati - poručio joj je on.

Stefana je inače razočaralo to što se Ivana u toku "Zadrugovizije" svađala sa članicama žirija. Najviše sa Kijom Kockar i Stanijom Dobrojević. On je u toku noći sklonio svoje stvari od zajedničkog kreveta u kojem je do prethodne noći spavao sa Šopićevom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.