POMIRENJE KOJE SU SVI ČEKALI: Anabela zagrlila ćerku, pa otkrila POTRESNE DETALJE iz Luninog detinjstva
Anabela u suzama rekla sve što mesecima nije, Foto: Printscreen/Youtube

DIRLJIV MOMENAT

POMIRENJE KOJE SU SVI ČEKALI: Anabela zagrlila ćerku, pa otkrila POTRESNE DETALJE iz Luninog detinjstva

Nikada se u životu nisam ponašala ovako prema njoj, rekla je Anabela

Objavljeno:

Anabela Atijas je završila u suzama pa je nakon brojnih svađa ipak zakopala ratne sekire sa ćerkom Lunom Đogani i pale su jedna drugoj u zagrljaj.

"Ja znam da je ona plakala tog dana. Nikada se u životu nisam ponašala ovako prema njoj. Uvek sam imala neko strahopoštovanje, ali eto, život je čudo i došlo smo ovde gde ne znam šta se desilo" rekla je Luna Đogani.

"Ne znam šta da kažem... Ona mi je stvarno prioritet u celoj priči. Želim da na sve moguće načine vratim naš odnos i znam da će biti to kad tad. Ja znam šta osećam i kako smo povezane, koliko god ona bila na mene, nema Boga da je zadrži da dođe do mene i obrnuto. Videli ste izvlačenje za Zadrugoviziju. To je neverovatna stvar. Imam utisak kao da sam se opet rodila. Neću nikad moći da opravdam što je dozvolila da joj bilo šta pomuti razum. Jedino kad sam nju dobila osećala sam se kao da imam porodicu. Od Nikolne smrti, do izbeglištva... Pa dobijem svoje dete. Vodila sam je na sva snimanja, vukla je po Zemunici u emisijama, bila je u onoj korpici u Siti klubu" pričala je Anabela.

"Ja se kajem, ali u meni se puno bila skupilo. Najmenje sam želela sebi da dopustim skakanje pred kamerama" dodala je Anabela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.