POTPUNI SLOM MAJE MARINKOVIĆ! Histerisala po imanju, vrištala, Janjuš je gađao!(VIDEO)
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

POTPUNI SLOM MAJE MARINKOVIĆ! Histerisala po imanju, vrištala, Janjuš je gađao!(VIDEO)

Sve zbog Marka Miljkovića.

Objavljeno:

Maja Marinković posvađala se sa oženjenim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim je već neko vreme u ljubavnoj vezi. Sve se dogodilo posle emisije "Gledanje snimaka", a razlog svađe bio je Marko Miljković.

Maja je ovom prilikom prevrnula sto u dvorištu, a Janjuš ju je gađao. Marinkovićevu je tada počela da teši Dragana Mitar.

- Legendo, pričali smo o klipovima - rekao je Janjuš Maji.

- Što radiš to? Ti ideš pričaš s njim, a znaš šta smo imali on i ja. Sram te bilo. Kao ceo sto je lud, a ti si samo pametan. Ceo sto komentariše da ste vas dvojica pričali o tome - rekla je Maja.

- Majo, nismo pomislili na to. Majo, nemoj me nervirati, lepo ti kažem! Majo, nemoj da mi staješ na svu muku! - pričao je Janjuš.

- Odvratan si! Muka mi je - rekla je Maja Janjušu, a onda prevrnula sto i počela da plače.

- J*bem li ti mamu u pi*ku smrdljivu više! Da ti j*bem mater - pobesneo je Janjuš, pa gađao Maju.

- Idi molim te iskuliraj se - rekao je Orozović, Janjušu.

- Uništio me je! Neka se pomeri od mene, reci mu! Hoću kući da idem! - vikala je Maja i plakala, a onda otišla u ekonomsko dvorište sa Draganom.

- Majo, ne, ne... To sam ja radila - rekla je Dragana.

- Sve mi se skupilo. Ne mogu da izdržim više! Neću više! Da li vidiš šta mi radi svakog dana? Ja ispadam najveća ludača! Svaki dan, svaki dan, Dragana! Svaki dan! - nastavila je Maja.

- Hajde, smiri se, molim te. Nema potrebe to da radiš. Jao, gde sam našla ja da te tešim - dodala je Dragana.

Zatim je u ekonomsko dvorište došao Marko Janjušević Janjuš koji je Maju odveo do sobe za rehabilitaciju. Pre spavanja, njih dvoje su nastavili da se svađaju, a umirio ih je Lepi Mića.

- Šta ima ti njega da komentarišeš za bilo šta? Lepo sam ti rekao da te nije spomenuo. Šta ima ti da se svađaš s njim? Da li ti govorim da te nije spomenuo? Prozivala si ga! Sad si ustala i komentarisala ga bez razloga. Šta radiš sa ovim stolom, Majo? Ti mene zaj*bavaš sad, Majo. Ne plačeš zbog mene i tebe, nego plačeš zbog situacije u kojoj kažem da te pravim ljubomornom. Ne plačeš zbog stvari koje bi trebalo - rekao je Janjuš, Maji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.