LUNINA DRUGARICA PRIZNALA PLAN KOJI IMA ĐOGANIJEVA: Ona misli da sek*om može sve, hoće da rasturi Slobu i Jelenu!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

ZADRUGA 3

LUNINA DRUGARICA PRIZNALA PLAN KOJI IMA ĐOGANIJEVA: Ona misli da sek*om može sve, hoće da rasturi Slobu i Jelenu!

"Luna još uvek voli Slobu i nikada ga neće preboleti."

Objavljeno:

Luna Đogani, koja je trenutno u vezi sa Markom Miljkovićem, sve češće u „Zadruzi“ pominje svog bivšeg dečka Slobu Radanovića, što je razlog čestih svađa sa Miljkovićem.

Naime, di-džej iz Brusa ne krije da mu smeta Lunin bivši, kao ni to da je ljubomoran na njihovu prošlost. Iako se Đoganijeva kune da prema njemu ne oseća više ništa, istina je potpuno drugačija.

Kako „Alo!“ saznaje od Lunine prijateljice, novopečena pevačica je odlučna da nakon rijalitija ponovo zavede Radanovića, a to planira da sprovede u delo preko kreveta:

foto: printscreen

- Luna još uvek voli Slobu i nikada ga neće preboleti. Kad god bi je Marko iznervirao ili bi se posvađali, ona se prisećala kako je Sloba prema njoj bio pažljiviji, kako ju je branio, čuvao, kako su imali dobar s**s... - ispričala je za „Alo!“ bliska Lunina prijateljica koja je insistirala na anonimnosti.

Kako nam je još rekla, pred ulazak u „Zadrugu 3“ Luna joj se zarekla da će Sloba opet biti njen, čim bude izašla.

- Kada mi je pred ulazak u rijaliti pričala o planovima sa Slobom, najverovatnije je na to uticalo i Markovo muvanje Jelene Pešić. Bila je jako povređena njegovim tadašnjim ponašanjem i u afektu mi je govorila da će ući kako bi se pokazala u drugačijem svetlu. Rekla mi je da će o Slobi govoriti u superlativu jer je ubeđena da će je on gledati, a da će se, čim bude izašla, videti s njim - kaže Lunina drugarica i dodaje:

- Njen najjači adut je s**s, jer smatra da je za tako nešto neće odbiti. Tvrdi da će na taj način uspeti da ga rastavi od verenice, Jelene Đuričanin, te da će ponovo biti njen - kaže Đoganijeva bliska prijateljica za „Alo!“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.