BANE ČOLAK OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU?! Zavodio maloletnu Ermininu rođaku, naveo je da mu šalje eksplicitne snimke!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

BANE ČOLAK OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU?! Zavodio maloletnu Ermininu rođaku, naveo je da mu šalje eksplicitne snimke!

Ermina Pašović odlučila je da otkrije strašnu tajnu koju zna o Banetu Čolaku, bivšem dečku i rijaliti-cimeru, te je ispričala celu hronologiju odnosa s Banetom Čolakom, ali i iznela šok detalje kako je zavodio njenu maloletnu rođaku i tražio joj da mu šalje slike i snimke na kojima je naga.

Objavljeno:

Sve je počelo tokom prekjučerašnjeg sastanka kada je Lepi Mića održao predavanje di-džeju. Pevač mu je poručio da je veliki lažov, ali da sada prvi put Banetove laži nekoga ugrožavaju, konkretno Ivanu Krunić, ali i Erminu Pašović, sa kojom je pre toga bio u ljubavnoj vezi.

Ja sam tata rijalitija, možeš, Mićo, samo da sereš. Nikada ništa nisam slagao, nemam mrlje iza sebe. Čist sam kao suza. Nisam kriv što me žene vole, pa na kraju ne mogu da ih odlepim od sebe. Ali problem je što nalazim samo psiho-žene - rekao je Čolak, a onda se starleta iz Bosne našla prozvanom.

Njegova bivša Ermina je ustala i počela da iznosi više nego skandalozne detalje na njegov račun, prenosi Srpski Telegraf.

foto: Printscreen Instagram

Ja sam Baneta upoznala, mislim da je bio 3. avgust, u lokalu mog rođaka. Bane je godinu dana pre toga bio tamo i upoznao je moju rođaku. Ta jedna devojka, rođaka moja, ona je bila maloletna. Bane se dopisivao s njom, devojčica je lako povodljiva i slala mu je neke gole snimke i slike. Ona se bila zaljubila u njega, ja sam njega zamolila da je blokira i on je to uradio - rekla je Pašovićeva i ovim izlaganjem poslala jasnu poruku organima reda da je on prikriveni pedofil, koji je zavodio maloletnicu.

Pašovićeva je potom iznela još detalja vezano za njihov odnos i otkrila da je Bane nju uhodio kako bi dospeo u kontakt s njom.

foto: Printscreen Youtube

Ermina: Usred noći je on meni pisao, ja znam da je preko nje došao do mog broja. I on je tu bio uporan. Saznao je moju adresu od kuće, slao mi je cveće. Nema šta čovek nije uradio da bi došao do mene. Ja sam pratila "Zadrugu 2" i znam za to sa Zerinom. Amar je izbacio prepiske, izvini, Amare, što te spominjem, ali moram. Bane je non-stop pominjao u drugoj sezoni Amara. On mi je rekao da zna Baneta kao divnog dečka i da ne zna šta mu se dešava.

Čolaku ova priča nikako nije prijala, sve vreme je siktao sebi u bradu, krstio se i na momente cinično smejao. On je rekao da će Ermina morati da dokaže na sudu sve što je rekla na njegov račun, pa i optužbe da je zavodio maloletnicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.