FEJK PAROVI PRAVE I FEJK SVAĐE! Ovako se zadrugari bore za kadar!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

FEJK PAROVI PRAVE I FEJK SVAĐE! Ovako se zadrugari bore za kadar!

Ljudi su već postali ravnodušni prema njima.

Objavljeno:

Kako se približava finale treće sezone "Zadruge", tako sve češće gledaoci ovog rijalitija imaju prilike da gledaju svađe ljubavnih parova. Tačnije, onih koji žele da se predstave kao ljubavni parovi.

Na ove svađe, gledaoci su čas ravnodušni, a kako su želje onih kraj malih ekrana sve manje za ovakvim predstavama, one su na imanju u Šimanovcma sve agresivnije.

foto: Printscreen

Svađe su obeležile i noć iza nas. Prvo su krenuli da se svađaju Dragana Mitar i Edis Fetić, pa zatim Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić, potom Iva Grgurić i Filip Đukić i, naravno gledaoci nisu ostali uskrećeni i za još jednu besmislenu svađu Marka Miljkovića i Lune Đogani.

foto: Printscreen

I naravno, kada se ugasi svetlo, svako od njih sa svojim rijaliti parom završi u krevetu i ponašaju se kao da se nisu žestoko svađali dok je trajao čuveni "lajv".

foto: Printscreen

– Kako se približava finale, tako ćemo sve više gledati ovakvih fejk svađa. Treba se izboriti za finale - komentari su gledalaca na društvenim mrežama. A kome će se ove fejk svađe najviše isplatiti, imaćemo prilike da se uverimo 6. jula, kada je finale ove sezone "Zadruge".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.