MONSTRUOZNO OTKRIĆE GAVRIĆEVIH PRIJATELJA: Gagi silovao Anabelu do iznemoglosti!
Foto: Printscreen

OVO JE STRAŠNO!!!

MONSTRUOZNO OTKRIĆE GAVRIĆEVIH PRIJATELJA: Gagi silovao Anabelu do iznemoglosti!

Skandalima koji su obeležili 14-godišnji brak Anabele Atijas i Gagija Đoganija nikad kraja! Iz dana u dan isplivavaju novi detalji odnosa koji su vladali među bivšim supružnicima, koji su u to vreme činili izuzetno popularni muzički dvojac.

Objavljeno:

Magazin Rijaliti saznaje da je, pored fizičkog nasilja i psihičke torture, bosansko-hercegovačka pevačica od bivšeg supruga doživela i seksualno zlostavljanje, odnosno da je silovana u braku.

Monstruozni zločin koji bi ga odveo iza rešetaka samo da je Anabela slučaj prijavila policiji Gagi je počinio u ranim jutarnjim satima dok je njihova mlađa ćerka Nina bila novorođenče. Naime, Anabela, prema priči upućenog frizera, nije želela da bude intimna sa drogiranim Gagijem, odnosno da sa njim ima seksualni odnos iako je on prvobitno pokušavao da joj se približi na nežan način.

- Sve se odigralo bez scenarija, ali filmski ogavno, započinje priču izvor i nastavlja.

foto: Printscreen

- Naizgled obična noć u Anabelinom braku pretvorila se u pakao pred zoru kad je Gagi došao kući drogiran i, činilo joj se u prvi mah, potpuno iscrpljen. Anabela je spavala pored tada male Nine, koja je imala samo nekoliko meseci, ali je probudila buka koju je Gagi pravio. Kad je Gagi ušao kod Anabele u sobu, a ona se pravila da spava da bi izbegla raspravu sa njim jer je znala da je stigao razvaljen budući da je tada već debelo zagazio u zavisnost od narkotika. Gagi je počeo da ljubi ženu po vratu, ali se on Anabeli već gadio u tom stanju i nisu je ni najmanje uzbuđivali njegovi poljupci i dodiri. "Smrdeo je na duvan i neku grozotu", tako mi je Mirko ispričao. Anabela je pokušala da se izvuče na miran način, ali joj Gagi nije dozvolio. Počeo je da steže telom i rukama i da je ljubi pomahnitalo, tada je videla da nije slab već naprotiv, veoma rešen da uradi ono što želi. Uzalud ga je Anabela gurala i molila da prestane, Gagi je sve silnije navaljivao na nju, pocepao joj je veš i počeo je da je siluje. Anabela je stegla zube i trpela je njegovo divljanje, prvo da ne bi probudila malu Ninu, a onda i Lunu, koja je spavala u susednoj sobi. Od otpora koji je osećala prema Gagiju Anabelu je strašno bolelo dok je on zadovoljavao svoje nagone, grčila se i jaukala, ali on uopšte nije mario za to. Anabela je za njega tada predstavljala samo objekat i tako se i ponašao prema njoj. Nije bio u stanju da je čuje, već je držeći joj čvrsto raširene ruke iznad glave, zalepljene za krevet, ritmično pomerao telo u želji da se što pre isprazni - ispričao je za Rijaliti jedan beogradski frizer kojem je ovaj skandal, kao i brojne iz braka Đoganijevih, prepričao Mirko Gavrić.

Šta se dalje dešavalo nakon što je Gagi sebe zadovoljio nije nimalo prijatnije čuti jer se Anabela tog dana, po kazivanju našeg sagovornika, osećala toliko loše da je poželela da se ubije i okonča pakleni život sa monstrumom. Međutim, njene ćerke su bile njena snaga i motiv da nastavi kakav-takav život i prihvatanje da mora da trpi ogromnu žrtvu zarad dece.

- Gagi je, nakon silovanja, Anabelu dva puta krvnički udario šamarima jer mu je, kad se skinuo sa nje, rekla da joj se gadi i da je drogirana životinja. Zaspao je odmah posle toga i to u krevetu pored nje, u koji je pao nakon što joj je zadao udarce. Anabela sebi nije umela da objasni zašto se sve to njoj događa i zašto joj se život pretvorio u strahotu iz koje je kao jedini izlaz često videla samoubistvo. Povremeno je mislila da bi mogla Gagija da ubije, ali nije bila spremna da odgovara za to, a nije mogla da osudi sopstvenu decu da žive bez oca i majke - rekao je dobroupućeni beogradski frizer za Rijaliti.

foto: printscreen

On napominje da su prijatelji Anabelu savetovali da se razvede od Gagija i da započne život sa decom daleko od njega, ali Anabela se plašila Đoganija.

- Mirko je Anabelu stalno terao da izađe iz tog stana u kom su živeli Gagi i Anabela sa decom. Govorio joj je da, ukoliko nema gde, da dođe kod njega sa decom, dok se ne snađu. Međutim, ona se plašila da će Gagi da je prebije i da nikada neće prestati da je maltretira, a uz to nije videla ni način kako da zarađuje i da paralelno vodi brigu o ćerkama. Mnogo vremena joj je trebalo da prelomi i da donese ispravnu odluku i spase se nasilnika koji je duže od decenije uništavao i psihički i fizički - zaključio je izvor Rijalitija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.