GLUMIŠ DAMU, A DAMA NISI! SVI ZNAMO DA VOLIŠ DA POPIJEŠ: Jelena Pešić na stubu srama!
Foto: Printscreen

GLUMIŠ DAMU, A DAMA NISI! SVI ZNAMO DA VOLIŠ DA POPIJEŠ: Jelena Pešić na stubu srama!

Nije je štedela.

Objavljeno:

Zorica Marković i Jelena Pešić su se i sinoć sukobile. Dok je Pešićeva prozvala folk pevačicu da je ljubomorna na svoje koleginice i da pravi sačekuše zadrugarima kako bi im se izvinjavala, Zorica je ovu zadrugarku ponovo prozvala da je alkoholičarka.

Videla sam da je iz fine porodice. Može tako sebi i da dozvoli, ali sam primetila, to svi znamo, da voli da popije. To je njeno pravo, neka pije, neka radi ko šta hoće. Ona izgovara reči koje ne bi, ali i bi i u treznom stanju. Postala je kasnije bezobrazna - rekla je Zorica za Jelenu.

Zorica je poručila da Jelena ne treba da priča da su svi ljubomorni na nju, već je prava istina da je ona ljubomorna na ljubavne priče koje druge zadrugarke imaju u rijalitiju.

foto: Printscreen

Pevačica je otkrila da ju je na početku rijalitija Jelena upozorila kada je pominjala prezime neke osobe iz spoljnog sveta.

Prezime koje mi je pominjala je u fazonu da treba da se upiškim u gaće. Vrlo je perfidno to uradila. Ja sam je propustila. Ja nemam razloga nikoga da se plašim. Ona je lepa, vrlo je namazana, vrlo je perfidna - rekla je Zorica i potom poručila Jeleni:

– Glumiš damu, nisi dama, to sam ti rekla. Izgledaš kao dama, nisi dama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.