MAJA PRIZNALA DA JOJ JE CILJ DA RAZVEDE JANJUŠA OD ŽENE: San svake švalerke je da razvede j*bača!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MAJA PRIZNALA DA JOJ JE CILJ DA RAZVEDE JANJUŠA OD ŽENE: San svake švalerke je da razvede j*bača!

Marinkovićeva išla do kraja.

Objavljeno:

Nakon sinoćnog ispitivanja Maje Marinković na Poligrafu, otkrila sve o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem. Nakon priznanja o intimnim odnosima, usledilo je pitanje koje je izazvalo burne reakcije.

- Da li bi želela da se Janjuš razvede od njegove žene Ene da bi bio sa tobom? - glasilo je pitanje na koje je Maja potvrdno odgovorila, a poligraf je prepoznao kao istinu.

- San svake švalerke je da razvede j*bača! Zašto vas iznenađuju ovakve stvari ljude? One hoće da budu sa njima zauvek! Na ovo sada gledam, zaključujem da se Maja ovim poligrafom i dalje bori za njega! Stefan je rekao to, ovo je samo još jedan vid borbe da ga razvede! Naravno da se ne kaje, naravno da voli, on to zna, emocije su uzvraćene! Ta priča da se šalio, može da prođe u zemlji šešira! To vađenje na šalu, na sprdnju samo još goru stvar govori o Janjušu kao o čoveku! Posprdao se sa ženom! - dobacio je Marko Đedović.

- On je dozvolio da bude sa mnom, a zna da je oženjen - rekla je Maja.

- Da li ti ovo imponuje, što je ona spremna na sve? - upitao je Darko.

- Ne, ja ne kažem da ja nisam, ali iz ovog ugla, trenutno ne, šta je dovelo do toga, bile su situacije koje su se desile. Posle svega ovoga mi ne prija - rekao je Janjuš.

- Nju Bog ne može opravdati - dobacio je Lepi Mića.

- Posle "Zadruge", niko nikog neće zanimati, ja sam to gledao i u prvoj i u drugoj sezoni je tako bilo sa svima - dodao je Janjušević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.