KRISTIJAN ZAPRETIO! PETODUPLO SAM JAČI OD NJEGA! Poislušajte ove reči, najavio okršaj sa Tomovićem u Zadruzi 4?
Foto: printscreen

kad vladimir ovo čuje

KRISTIJAN ZAPRETIO! PETODUPLO SAM JAČI OD NJEGA! Poislušajte ove reči, najavio okršaj sa Tomovićem u Zadruzi 4?

Dva najkršnija zadrugara mnogi vide u sukobu tokom sledeće sezone rijalitija

Objavljeno:

Kristijan Golubović je za portal Srbija Danas progovorio o budućim cimerima naredne sezone "Zadruge", za koju je potpisao ugovor, te se smatra jednim od prvih sigurnih učesnika "Zadruge 4".

foto: Printscreen

Tom prilikom Kristijana su upitali za bivšeg momka Stanije Dobrojević i diskvalifikovanog zadrugara, Vladimira Tomovića, te ukoliko se i on pojavi u "Zadruzi 4", kako će izgledati njihov odnos:

- Ja ću da ga naučim kako treba zadovoljiti Staniju. Ja znam kako ona treba da se zadovolji, mislim, na verbalan, na fizički način, onako, ne mislim na s*ks sad. On očigledno to nije umeo, čim se odvojila od njega, otkačila. To bih trebao da mu dam. Ako bude želeo neki konflikt, daću mu šansu u basketu, u fudbalu, u plivanju, u izdržljivosti, na primer, na -10 da stojimo u onom jezeru 20 minuta, da vidimo kako trpi hipotermiju. Pošto je on momak kršan, iz drvlja i kamenja dolazi pa da vidimo kako on to izdržava. 20 godina sam stariji od njega, mislim da sam petoduplo jači od njega, znači da ne pomišlja ni slučajno neki fizički kontakt. Mnogo dobro se branim, neću nikoga napadati naravno, ali verbalno ću biti najjači. Mogu svakoga da savladam verbalno - rekao je Kristijan.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.