GAGI POKUŠAO DA SE OPRAVDA ZBOG BATINA KOJE JE NANEO ANABELI! Edo: Na robiju bih otišao ali bih ti glavu skinuo
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

GAGI POKUŠAO DA SE OPRAVDA ZBOG BATINA KOJE JE NANEO ANABELI! Edo: Na robiju bih otišao ali bih ti glavu skinuo

Haos!

Objavljeno:

Zadrugari su počeli da iznose svoje stavove o tome što je Mirko Gavrić do detalja opisao prebijanje koje je Anabela Atijas doživela od Gagija Đoganija.

- Izvini Luna tata ti je, on nije loš, ali radi loše stvari. Ja nijednom nisam rekao da sam dobar čovek. Anabela tvrdi da se to dešavalo deset godina, ne znam ne čemu si ti. Rekao sam ti kad se to pomenulo da si klošar i izvinio sam se, ali meni je užas da ti onesvestiš ženu, da je polivaš da se osvesti. Ovo je previše, ti si mrtav hladan, ne vidim pokajanje, ja ne bih izlazio ispod stola. Meni si ti simpatičan, ali šta god da ti neko uradi ovo je zverstvo, nema opravdanja. Ne možeš da opravdaš ni da te je slagala - naveo je Edo Fetić.

- Niste čuli priču, ja sam hteo da se prijavim policiji - naveo je Gagi.

- Ja nisam htela da se on prijavi, sebi sam napravila medveđu uslugu - rekla je Anabela.

- Osećao sam pokajanje, nisam mogao da spavam, posećivao sam je. Kroz šta sam prošao, to ne može niko da zna, ne možete da pomislite da likujem, to su najteži momenti koje sam učinio. Nisam monstrum, osetio sam pokajanje, otišao sam kod nje, skoro svaki dan sam je posećivao kod Mirka, bilo mi je žao, ona to zna - rekao je Gagi.

- Nije to problem, jesti tražio oprost, ali se nisi promenio prema meni, ja sam odgajala dvoje dece, mučila sam se, bolesna, trudna - navela je Anabela.

- Na Farmi je bila priča oko Nemanje i Ćeranićke, oni su se koškali, ja sam rekao da se Anabela i ja tako sprdamo, da imamo neukusne šale, da se gađamo stolicama, lusterima, čime stignemo, to je otišlo u etar, ja sam se izlupetao. Ona me je napala kad je došla na žurku, da joj objasnim kad smo se tukli - pričao je Gagi.

- Htela sam to da demantujem da to ne izlazi, bilo me je sramota svoje dece i roditelja - rekla je Anabela.

- Nisam namerno spavao sa drugaricama njenim da joj dokažem da joj nisu drugarice, već mi je bilo loše u braku sa njom - naveo je Đogani.

- Da mi ćerku ili sestru tako, ja bih ti glavu skinuo, na robiju bih otišao ali bih ti glavu skinuo - dodao je Edo.

- Moj otac je bio alkoholičar ali nikad nije fizički napao moju sestru ili majku, ja ne znam kako bih da je bilo tako, žao mi je Lune. Nikakvog opravdanja nema, mislim da se on sad promenio, ali nasilje osuđujem - rekao je Orozović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.