ANA KORAĆ VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI: Imam snimak na kom Maja Marinković šmrče, narkomanka jedna!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ANA KORAĆ VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI: Imam snimak na kom Maja Marinković šmrče, narkomanka jedna!

David Dragojević i Maja Marinković žestoko su se posvađali, a umešala se i Ana Korać, koja je tražila da ide na poligraf da dokaže da Maja koristi narkotike.

Objavljeno:

"Nisam prostitutka, ne uzimam pare, ja radim sve iz ljubavi, a ne za novac", provocirala je Maja Davida, koji joj nije ostao dužen.

"Čoveku si usrala u život, i ona se sad uživa o tome", svađao se sa njom David, a onda je stigla Ana kojoj je Maja kolika joj je cena.

"Skočila ti je cena sa 50 na 500, tvrdim to", potvrdila je Maja, dok je Ana odmah dala uputstva napolju da se Maji spremi tužba.

foto: Printscreen

"Ja mogu da idem na poligraf da li je Maja narkomanka, da li smeš? I da li sam ja k*rva. Ja ću zamoliti na poligraf. Majo, da li smeš?" pitala je Ana.

"Smem. I ti jesi k*rva, j*beš se za pare. Hoćemo na poligraf da li te je Janjuš j*bao?", odgovorila je Maja.

"Nikad nije u životu", obrusila je Koraćeva.

"Da, da, isto kao i Karić", uzvratila je Marinkovićeva.

"Halo, ti si devojka koja je rekla da je bolje da jede svoja g*vna, nego tuđa", urlala je Ana. David i Ana su rekli da napolju imaju jedan snimak kako Maja šmrče i da će to da objave.

"Kunem se u pokojnog oca da je ova devojka narkomanka i da ja imam snimak", rekla je Ana i prekrstila se, a David je potvrdio da imaju snimak na kojem se vidi kako šmrče!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.