opa

NJIH DVOJE VEČERAS VANREDNO ULAZE U ZADRUGU: Pomutiće ostalima pamet, sprema se HAOS!

23.05.2020. 21:18h
Niko ovo nije očekivao ... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Providno

23-05-2020 21:24h
Ah, pojačanje za Anabelu, baš “neočekivano”, nisu dovolji Mića i ono djubre nacionalističko od Djedovića, pa dajte još i Belčin dugogodišnjeg PRa.

MilaS

24-05-2020 08:03h
@Providno
...mamita sve planove o pobedi dovela u pitanje svojim histerisanjem,odnosno pokazivanjem sebe onakvom kakva je...sve,sve,ali nije "žrtvica"...e,sad treba Gagija posuti govnima da bi se histerisanje Nemajke pripisalo traumama iz "nesrećnog braka"...idi begaj...a SVE ih dovede do alkoholizma,narkotika i agresije...treba istrpeti to ZLO od žene...e,tu će "gosn Gavrić" da upotrebi varikinu...ona sve pere...kod onih bez mozga..."fanovi" otvaračice usta (za raznorazne potrebe)...

treca javna prevara u toku

24-05-2020 00:03h
1. "cimerska zena"
2. "ljubavnica"
3. "losa majka"
Najvise problema bas sa Zlobelom - pored dva aktivna suflera jos par povremenih a posto jos uvek ima previse losih komentara - slali i Gavrica, da joj pomogne? Narod nije glup, narod pamti, a verovatno i ne glasa jer je jasno sta rade? Ja ostajem pri istom: fuj Zlobela fuj
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.