POLICIJA I OBEZBEĐENJE PAROVA REAGOVALI! Zamalo krvoproliće u vili: Pevarena žena krenula sa pištoljem na učesnicu
Foto: Printscreen

PAROVI

POLICIJA I OBEZBEĐENJE PAROVA REAGOVALI! Zamalo krvoproliće u vili: Pevarena žena krenula sa pištoljem na učesnicu

Prevarena žena koja je trebalo da uđe u vilu večeras i da prespava, drmala je vrata vile, skakala po obezbeđenju, vikala na Sanju, iznosila istinu i vređala je!

Objavljeno: 23.05.2020. 10:00h

Sanja se tresla, smejala se, plakala, sve boje je promenila u licu. Klečala je, pila vodu sa šećerom i onda se svađala sa konkurentkinjom, pevala joj, otvarala vrata, odnosno pokušavala da otvori ista u naletu straha i besa.

Priznala je i više nego što treba, tajnu po tajnu, do konačnog čina rekla je sve! Kriva je.

U trenutku kad je opasnica trebalo da uđe, sve je stalo, svi su se ućutali.

foto: Printscreen

Voditeljka je dobila informaciju, pa su pozvani jače obezbeđenje i policija. Glas kod vrata se udaljavao, a Sanja je opet prebledela.

Saznala je da je milicija nju odvela jer je krila nešto u odeći, nekakvo oružje s kojim je htela u napad na Sanju. Njoj su od ove vesti oči pocrvenele.

- Htela je, ne da ti naudi, nego da ti presudi. Javili su mi da je krila nešto u odeći, morali smo da je uklonimo. Trebalo je da spava ovde, ko da je zaustavi ako ti je tako blizu, tokom noći? Imala si sreće više nego pameti.

Sanja se vratila na mesto vidno zabrinuta, tvrdeći da zna tu osobu i takvo njeno ponašanje i da joj je izvesni Dalibor to sve pričao o njoj.

Bonus video:

(Espreso.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media