U ZADRUGU STIGLA TORTA SA SLIKOM NA KOJOJ JANJUŠ VARA ŽENU! On skočio da je pocepa, Maja je životom branila! VIDEO
Foto: Printscreen

haos

U ZADRUGU STIGLA TORTA SA SLIKOM NA KOJOJ JANJUŠ VARA ŽENU! On skočio da je pocepa, Maja je životom branila! VIDEO

- Ne, ja neću verovati slikama, nego tebi!

Objavljeno: 22.05.2020. 18:20h
  • 1

Naime, na njoj se nalazila fotografija na kojoj se vidi kako se on ljubi sa Majom Marinković, što su poslali njeni fanovi budući da je on uporno tvrdio da do poljupca nije došlo.

Janjuš je u naletu besa želeo da uništi tortu, ali ga je u tome sprečila sama Maja.

foto: Printscreen

- Ne, ja neću verovati slikama, nego tebi! Osećam se kao debil kada pričam sa tobom! - poručila je Jelena Pešić, a potom dodala:

- Ja sam ovde bila i sa Borom prijatelj, pa mi nije izjavljivao ljubav. Ja poznajem njegovu Enu i znam da ne bi ovo prihvatila. Tek kada je Maja rekla da ga ona ne zanima... Ja Maju uopšte ne krivim, jer je ona zaljubljena, i videla je sebe pored njega, ti si to tako predstavio! Ona je videla tako! Ti si spominjao da ćeš joj napraviti dete i da će to biti iz najveće ljubavi! Ja mislim da nijedna osoba ne postoji na svetu koja ne veruje Maji, to je tako izgledalo!

- Ja nisam pričao da ću praviti bebu, da ću ostaviti nekoga, ova devojka radi sve stvari, sve ono što je rekla je rekla da je bilo ozbiljno, a nije! Nikada u životu se nisam kleo za te stvari! Sve sa lagao - urlao je Janjuš, na šta je Marinkovićeva dodala:

- On je prvi taj koji je napravio korak kada smo bili intimni!

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media