LUNA KAO ISKUSNA LJUBAVNICA PROKOMENTARISALA MAJINU VEZU SA OŽENJENIM U RIJALITIJU! Gora je...
Foto: printscreen

zadruga 3

LUNA KAO ISKUSNA LJUBAVNICA PROKOMENTARISALA MAJINU VEZU SA OŽENJENIM U RIJALITIJU! Gora je...

Luna tvrdi kako je sve znala i da je njena priča bila daleko gora

Objavljeno:

Zadrugari su bili veoma inspirisani, pa su redom komentarisali odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

foto: printscreen

- Ja sam Drvetu rekao svoje mišljenje. Janjuš se druži sa ljudima koje ili ne interesuje ova priča ili mu klimaju glavu. Mi se više ne družimo, meni je bilo neprijatno da mu govorim da je u pravu. Ja sam sa Matorom prijatelj i kažem joj sve najgore kao i ona meni. Zato nisam hteo da se družim sa njim. Maja mi je govorila da nije zaljubljena, pa me stiska za nogu. Sve vreme sam znao. Mani je Ivana rekla da zna da se Maja zaljubila, ali nije htela da je odruka. Kad se zakuneš nema opravdanja, Janjuše - rekao je Bane Čolak.

- Bila je Igra istine, Maja je sedela tamo sa ćebićem, on je sedeo ovamo gde Orozović, gledali su kamere i onda su dobacivali nešto, ona se smejala, on napravi facu da ispadne kao da se ona njemu prva obratila. A ja sam čula da je on njoj prvi rekao. Ja sam takođe znala Majine emocije, nisam je izdala, kad sam morala da kažem ovde, rekla sam jer je bilo više glupo. Pre mesec dana ona je bila u wc-u počela da plače i rekla mi je da je zbog Janjuša. Nikada nisam to rekla, a mogla sam, ja ne mogu da osuđujem jer sam radila mnogo gore stvari. Gora je moja priča jer je žena bila ovde. Nikada Majo ne znaš šta će da te snađe, nisam mogla kao i ti da sakrijem svoje emocije. Nema opravdanja, ali to je život. Znala sam sve, ali nisam htela da se mešam - navela je Luna.

foto: printscreen

- E moja Majo, šta si ti sebi dozvolila - dobacio je Janjuš.

- Podjednako su krivi, ali Janjuš više jer ima odogovornost napolju, ima porodicu, treba da objasni neke stvari - dodao je Čolak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.