Počeo novi rijaliti Maldivi! Evo zbog čega će biti drugačiji od ostalih! (FOTO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ Maldivi TV Happy

još jedan!

Počeo novi rijaliti Maldivi! Evo zbog čega će biti drugačiji od ostalih! (FOTO)

Večeras je na televiziji Happy počeo novi rijaliti šou
Objavljeno: 22:52h

Takmičara će biti 24. Prva takmičarka koja je ušla u rijaliti bila je Dina Dijanović. Ona ima samo 19 godina i voli da peva i čita. Verujemo da će se u ovakvom tipu emisije baš dosta načitati. Za njom su usledili i ostali takmičari. Dini se pridružila Ana Lupo. Devojka od 20 godina koja nema hobi i ne bavi se ničim. Svoje vreme provodi spavajući do 2, a potom izlazi u provod.

foto: Printscreen/ TV Happy
Za njom je ušla još jedna plava lepotica Aleksandra Kostadinović. Ona sebe vidi kao estradnu umetnicu, a verujemo da će nakon ovog šoua to i postati. Još jedna jako ambiciozna devojka se pridružila ovom spektaklu - Sanja Đorđević. Njen glavni cilj u životu je da postane poznata i da je ljudi prepoznaju na ulici! Ne brini se, samo se skini par puta pred kamerama, dodaj malo silikona na sebe i sređeno!
foto: Printscreen/ TV Happy
Četvrta devojka koja je ušla je Mirela Šakala. Za razliku od Sanje Đorđević, nju već svi prepoznaju na ulici te ne mora aktivno da radi na svojoj popularnosti. Naravno, i muškarci su željni popularnosti. Jedan od tkavih je i Mile Manasijević koji se pridružio devojkama u vili.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.