PEŠOVIĆEVA PRIZNALA LJUBAV PREMA MARKU! Ne želi da staje na put Markovoj i Luninoj sreći, a onda se izjasnio i on
Foto: printcreen

zadruga 3

PEŠOVIĆEVA PRIZNALA LJUBAV PREMA MARKU! Ne želi da staje na put Markovoj i Luninoj sreći, a onda se izjasnio i on

Ljubavni trougao Luna - Marko - Jelena ponovo je zatresao celu Belu kuću "Zadruge", kada je Pešićeva ustala pa istakla kako brani Miljkovića upravo zbog toga što je zaljubljena u njega

Objavljeno: 22.05.2020. 11:30h
  • 1

Jelena je kroz osmeh napravila pravi lom usred izlaganja, jer više nije mogla da ćuti na nagovore da zbog svojih emocija stoji na putu sreće Đoganijeve i njenog dečka.

"Objasni, devojko, tvoje ponašanje od sinoć i pljuvanje Jelene Pešić" glasilo je pitanje publike za Lunu, koja je momentalno stala u odbrambeni stav.

"Nisam ništa rekla što nisam rekla za stolom. Prebacivala sam tu priču Marku, kao i svaki put kada se svađamo... Pola stvari se i ne sećam. Što se tiče toga, znam da sam rekla ono što sam pričala za stolom", sigurna je bila ona.

"Marko i pored svega nisi raskinuo sa Lunom, a ni sinoć nisi dao na Jelenu..." nastavio je voditelj.

"Pa, nema razloga. Napravio bih goru situaciju. Jedna stvar za stolom se desila koja se meni nije svidela, to sam zamerio i stao. Sve ostalo Jelena ima pravo da radi", rekao je on, pa se iznenađena Pešićeva nadovezala.

"Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što sam zaljubljena i patim", rekla je ona s osmehom, a rijaliti cimeri pozdravili su je ovacijama.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media