GORI KOD RELJIĆEVIH! Kendi otkrio zašto se svađa sa Sarom!
Foto: Printscreen

auu

GORI KOD RELJIĆEVIH! Kendi otkrio zašto se svađa sa Sarom!

– Od prvog našeg kontakta, Sara i ja ulazimo u dubiozne debate

Objavljeno: 17:17h

Već dva meseca, Stefan Kandić živi kod Filipa i Sare Reljić. Zbog toga što Relja često radi, Kendi najviše vremena provodi sa pevačicom. Iako na fotografijama njih dvoje često deluju da su srećni i nasmejani, ipak, kada se ugase kamere, kod njih ipak ne funkcioniše uvek sve sjajno kako fanovi misle. Naime, Kendi je za portal Espreso.co.rs otkrio da često dolazi u sukobe sa Sarom.

– Mi smo malo dobri, pa se malo svađamo. Obično se svađamo zbog nekih sitnica. I onda kao ne pričamo i ona ode negde i onda mi pošalje poruku: "Hej, gde si?" Ponaša se kao da se ništa nije desilo i da se nismo svađali - otkrio nam je Kendi i dodao:

– Od prvog našeg kontakta, Sara i ja ulazimo u dubiozne debate. Razlog tome može biti zaista jer smo jako slični. Poredili su nas još dok sam bio u "Zadruzi": Kako smo sličan tip osobe. Njeni taođe često ističu to kako ona i ja ličimo kako po ponašanju. Nije veliki broj osoba koje u životu zgotiviš na prvu, ali eto, mi smo se odmah zgotivili. Čak toliko da smo se odmah i svađali.

?

Објава коју дели Stefan S. Kandić ▫️ (@thecandyo) дана

– Ulazimo u najgluplje moguće rasprave. Od toga da joj pomognem oko sto stvari, a oko jedne ne, i ona se odmah ljudi, do toga da koja god mi se devojka javi, ona joj nađe neku manu. Pa, se svađamo oko toga kad nešto nestane, okrivimo jedno drugo. Počeli smo čak i da se ljutimo oko toga ako jedno od nas ode negde, a ne javi se ovom drugom. Onda nastaje problem. U suštini, previše smo zajedno i onda svaki trenutak nepažnje te ljudi. Međutim, jako lako se i pomirimo. Snimali smo neki klip za "Youtube" i posvađamo se i kao ne pričamo više. I ono ujutro prolazimo jedno pored drugog i ne konstatujemo se, i onda nekoliko sati kasnije, ona najnormalnije pošalje poruku i ponašamo se kao da se ništa nije desilo. Mislim, ona i ja uživamo zajedno, svađa je najmanje u svemu tome, ali ih ima, što je za ljude koji nas poznaju i znaju kako kuliramo i koliko nas je zapravo teško iznervirati jako čudno - ispričao nam je Kendi na kraju ovog razgovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.