ANA KORAĆ U PARALELNOJ VEZI SA CRNOGORCEM: Već dve godine ima vezu sa biznismenom, David sve zna i ćuti!
Foto: Printscreen/ Instagram/ ana_korac

ZADRUGA 3

ANA KORAĆ U PARALELNOJ VEZI SA CRNOGORCEM: Već dve godine ima vezu sa biznismenom, David sve zna i ćuti!

Ana Korać boravi u "Zadruzi 3" sa dečkom Davidom Dragojevićem, ali je istovremeno u paralelnoj vezi sa biznismenom iz Crne Gore.

Objavljeno:

Ona se dvoumila da li da prizna svom partneru, ali pošto je prelomila i objasnila Dragojeviću da ne može da živi tako lagodno bez njegove finansijske pomoći, i da će i on sam osetiti luksuz zajedno sa njom, on je prihvatio.

- Ana i Crnogorac se viđaju već dve godine, on je jako imućan i ispunjava sve njene hirove. U starletu se zaljubio čim je ugledao na rođendanu zajedničkog prijatelja, a kada je saznala šta sve biznismen od nepokretnosti poseduje, vrlo brzo je pristala na ovu igru. Njoj imponuje kada pored sebe ima stabilnog muškarca pa može da uživa u luksuzu koji joj on omogućava. David nema tih mogućnosti, ali je zato nežan i pažljiv. Ipak, Ana nije mogla tek tako da se zbog njega odrekne svih pogodnosti, a verujte mi, njih ima mnogo. Naime, biznismen iz Crne Gore drži plažu između Budve i Pržna, a Ana je sa njim od pre dve godine u vezi. Njih dvoje imaju dogovor da je ona jedan dan u nedelji samo njegova. Tada je on obično odvede negde van grada, Davidu kaže poslovne obaveze mora da završava. Ali, kada njemu obaveze dozvoljavaju, provedu i ceo vikend zajedeno, a sa putovanja Ana se vrati sa punim kesama original garderobe i vrednim nakitom - ispričala je prijateljica za Srpski Telegraf.

foto: Printscreen

Poznato je da Koraćeva uživa da se sunča i vreme provodi na jahtama i skupocenim plovilima. Starleta za dan može da potroši više od 10.000 evra, a tu sumu David ni u ludilu ne može da joj obezbedi - rekla je Anina drugarica upućena u starletin život. David je samo marioneta, ali on to ne shvata pošto je zaljubljen. Po svaku cenu je želeo da ostane kraj nje, pa je i on iskoristio velikodušnost Crnogorca.

- Dragojević jeste bio Ani zanimljiv, ona je uostalom i ispunila svoje obećanje da će ući u "Zadrugu 2" i rasturiti mu vezu sa Aleksandrom Subotić. Svesno je zavrtela priču oko sebe, jer joj je novac najbitniji. Ona se jako lukavo izvukla iz priče o prostituciji koju je Mina Vrbaški i obelodanila i javno priznala, pa iako su jedno vreme živele zajedno, napravila se da ne zna ništa o tome. Istina je da su i Mina i Ana itekako profitirale od bogatih muškaraca koji su ih čašćavali poklonima. Snimanje spotova i reklamnih kampanja za Crnogorca Koraćevu je dovelo do jedne od najtraženijih starleta - završava ona.

foto: Instagram

Međutim, Koraćevoj je trebalo malo prostora da se osami od dva muškaraca koje je imala oko sebe, a da pri tom i nešto sama zaradi, pa je pobegla u treću sezonu "Zadruge". Ali, da bi tamo zablistala u punom sjaju, bile su neophodne još neke hirurške intervencije, a biznismen iz Crne Gore bio je rad da joj i tu želju ispuni. Platio je vađenje rebara i ponovnu operaciju nosa, piše Srpski Telegraf.

- Ana je želela da bude najlepša kada bude ušla ponovo da se takmiči, a Crnogorac nije imao ništa protiv da joj ispuni i te želje. U svetu je jako popularna operacija vađenja rebara kako bi struk izgledao tanji, a ona je smatrala da joj je to neophodno kako bi postigla savršen izgled svog tela. Iako je nos već operisala, videla je sitne nedostatke koje je takođe želela da ispravi, a celokupan izgled koji je platio sponzor, dopao se Davidu. Njih dvoje su zajedno sada u "Zadruzi 3", a iz znaka poštovanja prema bogatom biznismenu koji je čeka da izađe, ona nije previše prisna sa Dragojevićem u rijalitiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.