U ZADRUZI OD DANAS VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! Od jednog učesnika zavise životi drugih, možda ostanu bez ičega!
Foto: Promo

haos

U ZADRUZI OD DANAS VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! Od jednog učesnika zavise životi drugih, možda ostanu bez ičega!

- Ili je dvanaest, ili je trinaest sati

Objavljeno:

Marko Miljković odgovarao je na pitanja znanja, kako bi zadrugarima obezbedio ovonedeljni budćet, obzirom da je izabran od strane publike kao neko ko je najinteligentniji ali svojim odgovorima nimalo nije briljirao, zbog čega su zadrugari bili zabrinuti, a branila ga je devojka Luna Đogani.

On njegovih odgovora zavisi sudbina svih učesnika tokom naredne nedelje, ali Marko je sve lošiji i lošiji, pa se čini da ipak nije on taj koji je najinteligentniji.

foto: Printscreeen

- U blizini morske obale usidrio se brod, sa njegove desne strane nalaze se merdevine od kanapa, imaju 10 prečki, a razmak između svake prečke je 30 centimetara. More je mirno, ali počinje plima. Posle koliko vremena će voda dostići treću prečku merdevina? - glasilo je pitanje, a Marko se preznojavao.

- Ja sam tek sada ustao, nemam koncetraciju, jesam inteligentan. Molim te, ponovo pročitaj pitanje - zamolio je Marko, a Darko je ponovo pročitao.

- Ili je dvanaest, ili je trinaest sati. Da imam malo više koncetracije, odgovorio bih iz topa. Neka bude četrnaest - glasio je Markov odgovor.

- To nije tačan odgovor. Nikada, jer se sa podizanjem nivoa mora, podiže i brod i merdevine - rekao je Darko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.