U PAROVE UŠLA ONA I OTKRILA DA JE ATINA FERARI ORALNO ZADOVOLJAVALA NJENOG MUŽA NA PARKINGU! Njoj odmah pozlilo
Foto: Printscreen

tvrdi

U PAROVE UŠLA ONA I OTKRILA DA JE ATINA FERARI ORALNO ZADOVOLJAVALA NJENOG MUŽA NA PARKINGU! Njoj odmah pozlilo

Ona je napala je Atinu Ferari u startu jakim argumentima

Objavljeno:

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Marija Malivuk ušla je sinoć u zemunsku vilu kako bi se obračunala sa jednom od najkontroveznijih učesnica Atinom Ferari.

Naime, ona je napala je Atinu Ferari u startu jakim argumentima, a pojedini učesnici potvrdili su njene reči!

foto: Printscreen

Rekla je da je Atina nemoralna, da se prodavala za koka kolu, da Radetu Kosmajcu upropašćuje brak, da joj nije dečko, nego da mu je bila švalerka, da ju je zvao dok je ona na parkingu čučala i radila ,,nemoralne" stvari, i pomenula izvesnu devojku s čudnim nadimkom. Videla sam snimak u telefonu bivšeg supruga kako je "puni".

- Grebala se za piće, hranu, momke, sve to sa Biljom Turšijom, na moje nastupe je dolazila sa njom i još nekim momkom, jadnikom, kog nasamari i dovuče, da je plaća. Vortale su se da ,,rade radnju" svud po okolnim mestima u Beogradu, noću. Kad dođe na moj nastup sa Radetom, slika se sa mnom on, a ona ne da da objavi to, jer je ljubomorna - priča Marija.

Ona je kivna na nju jer je spavala s njenim suprugom.

- S mojim, s tuđim supruzima, voli zauzete. Znate dokle ide smrduša? Rekla mi je da ima bolnu bolest koju će preneti Radetu da bi preneo supruzi, kada spavas njom - govorila je besna Marija.

foto: Printscreen

Nakon što je rekla šta je imala, Marija je napustila vilu sa rečima "Hvala vam produkcijo, ja sam svoju misiju obavila".

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.