TUČA NA HEPI TELEVIZIJI! Darkova žena htela da se obračuna sa ljubavnicom svog muža, pa prebila njega pre ulaska!
Foto: Pritnscreen

haos

TUČA NA HEPI TELEVIZIJI! Darkova žena htela da se obračuna sa ljubavnicom svog muža, pa prebila njega pre ulaska!

Darko se zakleo na večnu ljubav, ali to obećanje je prekršio

Objavljeno:

Darko Radovanović Tigar bio je najveći zavodnik u velelepnoj zemunskoj vili „Parova“. Bili smo svedoci njegove romanse sa Ornelom, zatim Zoranom i na kraju fatalnom Aleksandrom.

Podsećamo, Tigar je u bračnoj zajednci sa suprugom Gordanom sa kojom ima dvoje dece. Darko se zakleo na večnu ljubav, ali to obećanje je prekršio kada je uplovio u emotivnu vezu sa učesnicom "Parova" Aleksandrom Jakšić.

foto: Printscreen

Odlukom produkcije u vilu „Parova“ trebao je da se vrati Darko, ali sa svojom suprugom koja je insistirala da bude deo rijalitja kako bi mogla da se obračuna sa njegovom ljubavnicom. Kada je supružnicima saopšteno da treba da uđu u vilu, u prostorijama Hepi televizije se odigrala prava drama.

Naime, nekoliko sati pre ulazka u rijaliti, Gordana je napravila opšti haos zbog hororara na koji je sama pre potpisivanja ugovora pristala. Kako smo uspeli da saznamo, ona je tražila od produkcije da na nedeljnom nivou ima čak 5000 evra. U jednom trenutku Darko je pokušao da je urazumi, i da joj objasni neke stvari, ali tek onda kreće pakao. Gordana je počela da divlja, da baca sve pred sobom, da ga naziva raznim pogrdnim imenima, što je na kraju eskuliralo u fizički kontakt. Obezbeđenje televizije se pojavilo brzinom svetlosti, te su njih dvoje morali da napuste „Hepi“ samo nekoliko sati pre ulazka u vilu „Parova“

foto: Printscreen

- Ja sam u svom porodičnom domu u Kosjeriću. Supruga je pored mene i iskren da budem naši odnosi su onakvi kakvi su bili i ranije. Iznenađen sam gomilu laži koje su iznete od strane Aleksandre. Ona je manipulator prve klase i ne znam odakle mi ideja da sa njom imam bilo šta. Kakav ključ od stana, to ništa ne postoji sve izmišlja kako bi bila u centru pažnje. Kakva ljubav, kakva emocija prema meni, svedoci ste njenog ponašanja kada popije, bruka i sramota. Prvi sledeći koji bude ušao biće ponetcijalni dečko, tako da ne bih više širio priču rekao sam šta sam imao – rekao je Tigar za jedan portal.

Darko je potvrdio da je opcija povrtaka u rijaliti i dalje moguća, i ako bude ušao biće obećava da će njegov povratak obeležiti osmu sezonu rijaliti „Parova“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.