JANJUŠ HTEO DA OTVORI LOBANJU ZADRUGARIMA, OBEZBEĐENJE ULETELO! On pobegao na kapiju, grebe da izađe! (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos

JANJUŠ HTEO DA OTVORI LOBANJU ZADRUGARIMA, OBEZBEĐENJE ULETELO! On pobegao na kapiju, grebe da izađe! (VIDEO)

- Majo, pusti me! Ne mogu da živim više sa vama! -pričao je on

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš hteo je da pobegne iz rijalitija "Zadruga", zbog čega je Maja marinković potrčala za njim, a u njenim očima videle su se suze!

- Majo, pusti me! Ne mogu da živim više sa vama! -pričao je on.

- Neću, ne ideš kući! - plakala je Maja.

Međutim, nakon brojnih molbi, Janjuš je uspeo da se smiri, ali tek pošto je otišao u Belu kuću da se spakuje, sa namerom da napusti rijaliti dom. Ipak, bes ga je prošao, a on se danas svima zahvalio što su ga sprečili u toj nameri.

- Zbog situacije od juče, reći ću da se to više neće ponoviti. Zorica mi je u jednom trenutku rekla "Ko su tebi ovde ovi ljudi? Kome se ti pravdaš ovde? Da opet odeš Kruni i Eni bez dinara...". To mi je otvorilo oči. Uteraću sebi taj inat da se borim do kraja. Vi naravno znate kakav sam ja i kako ću da fuknkcionišem napolju - počeo je Janjuš u radio emisiji koja se emituje uživo.

- Nikoga neću prvi dirati. Toliko mi je nešto dalo snagu, neću biti onaj stari. U dve rečenice noćas sam shvatio da ništa nije vredno onoga što bi bilo. Prve tri pesme sam posvetio nama koji su u tom teškom stanju - rekao je Marko Janjušević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.