LUNA ODUSTAJE OD KARIJERE: Imam preče stvari od toga da ja budem kao neka pevačica!
Foto: printscreen

zadruga 3

LUNA ODUSTAJE OD KARIJERE: Imam preče stvari od toga da ja budem kao neka pevačica!

Odustaje od karijere?

Objavljeno:

Među pitanjima gledalaca, sinoć je bilo i ono ga Gagija Đoganija, koga su pitali kako on misli da bude menadžer Lune Đogani kada nije u stanju ni da napravi spisak za prodavnicu. Na ovu temu reagovala je i sama Luna.

– To što su meni minirani nastupi, ne može niko da mi pomogne - rekla je Luna.

– Kada izađem, ja se jedno vreme neću baviti muzikom, nego ću raditi na sebi da budem bolje. Tako da to otpada. Od toga nema ništa. Što se tiče menadžera, ja smatram da to treba da bude neko ko nema veze sa mojom porodicom - pojasnila je pobednica "Zadruge" i potom otkrila da je promenila neke prioritete u svom životu.

– Opet kažem da ja prvo moram da razmislim šta ću i kako ću, jer sam malo promenila neke stavove po pitanju svog života i želim da promenim neke stvari. Što se tiče muzike, neće to biti tako kako je bilo pre nego što sam ušla ovde. Promeniću milion nekih stvari. Prvo ću se pozabaviti svojim životom i sama sobom. Mislim da ja imam preče stvari od toga da ja sada odmah snimam spotove, pesme, da budem kao neka pevačica, a imam mnogo problema koje treba da rešim u svojoj glavi - rekla je Luna.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.