MARKO USTAO I PREUZEO KRIVICU NA SEBE! Luna da se pomiri sa Anabelom!
Foto: printsreen

zadruga 3

MARKO USTAO I PREUZEO KRIVICU NA SEBE! Luna da se pomiri sa Anabelom!

Sinoć se u emisiji "Pretres" desilo puno preokreta, a između ostalog i ovaj najveći

Objavljeno:

Nakon nekoliko meseci netrpeljivog odnosa, žučnih svađa i rasprava Lune Đogani sa majkom Anabelom Atijas, milionski auditorijum rijaliti programa "Zadruga" u emisiji "Pretres" mogli su svedočiti Luninom pokajanju zbog ophođenju prema majci, ali i tome što je Marko Miljković preuzeo krivicu na sebe.

- Manje me je bolelo kada su me ovde nazivali ljubavnicom, nego devojkom koja ne voli svoje roditelje. Svi su sigurno imali problem sa svojim roditeljima, mi ćemo to ako Bog da rešiti. Ovde sam se baš naučila da ne treba suditi nikome - počela je Luna da priča sa drhtavicom u glasu.

foto: printscreen

Na komentar da se odrekla svoje majke, koju je bezbroj puta dozivala tokom tri sezone rijaliti programa "Zadruga", Đoganijeva je po prvi put zdušno pokajala.

- Ne, to nije tako. Meni je reč odrekla užasna. Meni Gagi prilazi, Anabela ne. Gagi radi na našem odnosu, vidi kako se osećam, uzme me za ruku. Ona misli da ćemo se posvađati ako mi priđe, to ne znači da ja njoj ne prilazim. Marko najbolje zna kako se ja osećam povodom toga, ja mislim da nemam rešenje trenutno. Mislim da deca koja su ostavljena ne mogu da ne vole svoje roditelje, a kamoli ja koja je imala sve. Ja sam i te kako vezana za svoju majku, niko ne može da zna šta ja osećam u svom srcu i svom telu. Jesam je ja uvukla ovde, ali smatram da su se neke stvari radile na pogrešan način, da su sve stvari mogle drugačije da se odrade. Nikada me ništa nije zabolelo kao ovo za majku, ali ja ne vidim rešenje ovde, jednostavno se ne razumemo u nekim stvarima. Ja bih volela da mi neko kaže kako da rešimo problem. Ja ne mogu sada da očekujem da se ona skloni, kada sam je čitav život držala pored sebe, kao prst i nokat smo bile, ali sada se tako osećam, da želim da rešavam probleme bez nje. Uvek sam previše bila vezana sa nju, večito sam je ovde zvala, ali ne sećam se da sam joj se smejala dok je plakala. Ne želim da joj prilazim kada se posvađamo, ona je kao ja, kada doživim nervni slom, još gora sam kada mi ljudi prlaze. Zato smatram da ne treba da joj prilazim, možda tek nakon tri dana - tvrdila je Đoganijeva.

foto: printscreen

Na iznenađenje mnogih gledalaca, Marko Miljković želeo je da prokomentariše Lunin odnos sa majkom, a onda za isti preuzeo krivicu na sebe.

- Ja sam je učio da ne pokazuje svoje emocije kada je rijaliti u pitanju. Kada neko vidi ovde njenu emociju, odmah će to iskoristiti i razapeti je. Njena majka je primetila tu promenu, koju sam je ja, iskreno, naučio. Smatram da njih dve trebaju da sednu da pričaju, van crnog stola, i da pokušaju da reše problem. Ne želim da narušava svoje zdravlje ovde, da doživljava nervne slomove. Ja ću da se maksimalno potruditi da ne komentarišem, podvuću crtu, da makar svako sačuva svoje zdravlje, nije naivna situacija kako ljudima izgleda uopšte - govorio je Miljković, koji je vidni promenio ploču izlaganja.

foto: printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.