OVAKO TREBA DA SE PONAŠA JEDNA MAJKA, JASMINA SKENDER BRANILA LUNU! Andrej je monstrum, bolestan, Anabela ga hrani!
Foto: Printscreen

zadruga 3

OVAKO TREBA DA SE PONAŠA JEDNA MAJKA, JASMINA SKENDER BRANILA LUNU! Andrej je monstrum, bolestan, Anabela ga hrani!

Jasmina Skender je na Luninoj strani ovog puta, s obzirom da zna sa ki ima posla

Objavljeno: 13:26h

Jasmina Skender, bivša devojka Andreja Atijasa sa kojom ima sina, oglasila se nakon jedne od rasprava Lune i Anabele u "Zadruzi", oko koje se svakako podigla ogromna prašina

"Mama, o kom braku ti pričaš? Daj, ćuti, molim te... Taj tvoj me je pipao i molio", rekla je Đoganijeva pa odmahnula rukom, a spekulacije i šuškanja brzo su počela.

foto: Printscreen Instagram

Jasmina je gotovo sigurna da je Luna mislila na njenog bivšeg, pa je poručila i da ju je "malo blam što ima ikakve veze sa tim ljudima".

- Nemam potrebu da išta više objašnjavam kao što sam radila pre. Malo me je i blam što imam ikakve veze sa tom pričom i tim ljudima. Andrej je jako opasan. On uopšte ne razmišlja o posledicama, onim koje on može da snosi zbog nekog svog zlodela, a i neko drugi, ni kriv ni dužan", pričala je ona, prenose domaći mediji pisanje Sveta: "Dečko je monstrum. Ja, eto, opet čekam da vreme uradi svoje, i da bez laži i podvaljivanja to Bog poslaže sve kako treba - kazala je ona za "Svet".

foto: printscreen

- Andrej je opasan, morbidan i bez ikakvih moralnih granica. To za šta ga je Luna optužila je vrlo verovatno. Ja ne mogu ni da zamislim da se to desi bilo kome, pa i njoj. Treba ih pitati i ne treba stati dok istina ne izađe na videlo. Anabela ga podržava u stvarima koje nisu ispravne. Ona ga najviše hrani u toj bolesti - dodala je Jamina, koja je u vezi s Atijasom dobila i sina.

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.