ISTERALA ĆERKE IZ STANA KOJI JE LUNA SAMA KUPILA! Isplivale nove prljavštine Anabele Atijas!
Foto: printscreen

zadruga 3

ISTERALA ĆERKE IZ STANA KOJI JE LUNA SAMA KUPILA! Isplivale nove prljavštine Anabele Atijas!

Čini se da nema kraja iznošenju "prljavog" veša porodice Đogani, te su tako isplivali novi detalji o odnosu majke i ćerke, Lune Đogani i Anabele Atijas, zbog kojih se pevačica našla na stubu srama

Objavljeno:

Ermina Pašović je iznela u javnost da je Luna Đogani morala je da napusti stan koji je lično kupila, jer ju je Anabela Atijas isterala iz njega.

Anabela je bila besna na ćerku što se nakon „Zadruge 2“ pomirila sa Markom Miljkovićem, zbog čega je ona sa sestrom Ninom otišla kod tetke Nađe u Zemun, gde su provele tri dana.

foto: printscreeen

Ovu tajnu Ermini je Gagi Đogani poverio pre nekoliko meseci.

- Anabela govori kako je Luna bolesna jer ima napade histerije, a ima ih i ona, to je od nje nasledila. Gagi mi je pričao da se na početku njihovog braka Anabela ponašala kao sada Luna. Pomirenje Lune i Marka napolju eskaliralo je do te mere da, kada je Anabela to saznala, pokupili su Lunu i Ninu i odveli u Zemun. Tamo su ostale tri dana - rekla je Ermina Zorici Marković, a to je prikazano zadrugarima.

foto: printscreen

- Istina je da sam otišla u Zemun kod tetke Nađe kada smo se Marko i ja pomirili. Mama i ja smo se posvađale i rekla mi je da napustim svoj stan, a Nina je bila kod mene. Rekla je da mi je ona pomogla da nađem stan i da ga je opremila. Ja sam rekla: „Okej“, otišle smo u Zemun, a posle sam zvala Marka da dođe po mene, pa smo otišli na Kopaonik - rekla je Luna i dodala da je razlog Anabelinog besa bio taj što joj se Miljković javio:

- Marko joj je poslao poruku da smo se pomirili i da bi hteo da razgovara sa njom. Posle je mene zvala, ali kako sam bila sa njim, nisam joj se javljala. Nju je to naljutilo, pa me je isterala iz mog stana.

foto: printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.