ALEKSANDAR PRIZNAO DA JE POGREŠIO KAO OTAC I RODITELJ! Oglasio se bivši muž voditeljke kog je proglasila nasilnikom
Foto: Printscreen/zadruga

njegov prvi iskaz

ALEKSANDAR PRIZNAO DA JE POGREŠIO KAO OTAC I RODITELJ! Oglasio se bivši muž voditeljke kog je proglasila nasilnikom

Dušicin bivši muž je, navodno, imao ružno ophođenje prema zajedničkom sinu kog je gađao ključevima

Objavljeno:

Posle vesti da je voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević prijavila bivšeg muža Aleksandra Miljuša za nasilje u porodici, te navodno maltretiranje sina Ognjena, producent tvrdi da svoju decu nikada nije vaspitavao batinama, ali da je, kao i svaki roditelj, grešio.

- Nikada se nisam obraćao medijima iako se bavim srodnim poslom i izuzetno mi je neprijatno što sam sada, nažalost primoran da reagujem povodom tekstova u kojima je navedeno da sam vršio nasilje nad svojim maloletnim sinom Ognjenom – rekao je Miljuš.

- Svi mi koji smo roditelji, a naročito razvedeni, svakodnevno se suočavamo sa raznim izazovima koje donosi odrastanje naše dece, posebno tokom perioda puberteta. Nažalost, jedna takva situacija dobila je razmere, u pravnom smislu kao i medijskom, koje ničim nisu opravdane. Iskreno, želim da verujem da je sve ovo jedan veliki nesporazum, jer ja nikada u svom životu nisam zlostavljao svoju decu, niti sam ikada podigao ruku na njih - rekao je - Aleksandar.

- Otac sam koji nikada nije podržavao ni primenjivao takve vaspitne mere. Kao i svaki čovek, kao i svaki roditelj, sigurno je da sam napravio mnoge greške u vaspitanju svoje dece, povisio ton mnogo puta, ali nikada ne bih ugrozio njihovo psihičko ili fizičko zdravlje. Zamoliću sve medije u Srbiji da nam dozvole da dostojanstveno rešimo ovu situaciju koja je nastala kao jaz u komunikaciji jedne porodice, te vas molim da poštedite spominjanje imena Dušicine i moje dece koja nisu medijske ličnosti i ta vrsta pažnje im nije potrebna - izjavio je Miljuš.

Podsećanja radi, tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Miljuš maltretirao svoje dete, zbog čega ga je bivša supruga prijavila policiji. Ona nije želela da komentariše ceo slučaj, a kako se pisalo, njih dvoje su tokom jučerašnjeg dana dali izjave u policijskoj stanici na Vračaru.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.