URNEBESNO! Miljana Kulić pokušala da bude autoritet Željku, dete pobeglo! Kulićka jurila za njim u parku!
Foto: Printscreen Instagram

PRESMEŠNO!

URNEBESNO! Miljana Kulić pokušala da bude autoritet Željku, dete pobeglo! Kulićka jurila za njim u parku!

Miljana Kulić je, prema sopstvenom priznanju, odlučila da vreme između dve sezone "Zadruge" provede sa sinom Željkom kako bi što bolje uspostavili odnos budući da tome nije mogla u potpunosti da se posveti tokom boravka u rijalitiju.

Objavljeno:

Podsetimo, Miljana se čak i tokom boravka na imanju u Šimanovcima žalila da ne provodi dovoljno vremena sa sinom budući da je on u vrtiću do 18 časova, te da mu je posvećena svega nekoliko sati dnevno zbog obaveza koje ima u udarnim terminima ovog TV formata. U jednom uključenju na "lajv" Instagrama ona se našalila i da je sin ne prepoznaje, te da misli da mu je ona dadilja.

U toku dana Kulićeva je objavila Željkov snimak koji je nasmejao sve one koji je prate.

foto: Printscreen Instagram

Naime, rijaliti zvezda je izvela sina u šetnju, a on je svu svoju pažnju usmerio ka kučićima. Iako je Miljana pokušala da ga odvrati od toga, on je sve vreme išao za njima.

foto: Printscreen Instagram

U jednom momentu je Kulićeva rešila da primeni metodu koju koriste mnogi roditelji, a to je da se pravi da je krenula na drugu stranu kako bi on krenuo za njom, međutim to kod Željka nije upalilo te je nastavio po svome. Kako se našla na velikoj udaljenosti od njega, Miljana je počela panično da viče: "Željko, Željko!", što je izazvalo lavinu smeha njenih pratilaca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.