KARLO IZ VELIKOG BRATA DANAS JE POTPUNO DRUGAČIJI: Svi misle da mu je žena - ćerka, mlađa je samo 6 godina
Foto: Printscreen B92

U periodu popularnosti pobegao iz srbije

KARLO IZ VELIKOG BRATA DANAS JE POTPUNO DRUGAČIJI: Svi misle da mu je žena - ćerka, mlađa je samo 6 godina

Karlo je u rijalitiju "Veliki brat" započeo vezu sa Violetom Ralevom, koja je od njega mlađa 13 godina. Romansu su nastavili i po izlasku iz kuće, ali su raskinuli posle godinu dana, a glavni razlog je, kako je on naveo, bila razlika u godinama.

Objavljeno:

Ipak, danas opet ljubi mlađu, pa je razlika između njega i njegove sadašnje partnerke šest godina.

Karlu popularnost koju je stekao u rijalitiju nije prijala, pa je na neko vreme bio napustio Srbiju.

- Period od kada sam napustio kuću "Velikog brata" bio je vrlo stresan po mene, zbog instant popularnosti i previše dokonih obožavalaca onog Karla iz kuće. Pobegao sam iz Srbije da bih se odmorio i da bi me zaboravili. Ne bih ušao u rijaliti ponovo, jer sada imam svoju porodicu, koju ne želim da razvlačim po novinama, ne postoje te pare zbog kojih bi to radio. Imam predivnu porodicu koja nema nikakve veze s "Velikim bratom" i tako će i ostati - rekao je on u jednom intervjuu, dok danas izgleda potpuno drugačije nego nekad.

6. DNEVNIK U DOBA IZOLACIJE Ćao, ćao dnevniče, ono već smo na jebi si mater, vidiš kako to brzo ide sa mnom. Š'a ima? E' o ništa, lagano, samo lagano. Nigde me žurim, ne znam koji dan, koji je sat. Razbijam stare navike i stvaram nove. Dobio sam prvi mito, Dunja je rezervisala prva svoje šišanje, kada sve ovo prođe. Cvekla, mladi luk i brokoli. Ovaj brokoli me oduševio. Inače? Gledam filmove sa familijom, igramo igrice na soniju nba 2k20, jedemo kiflice, grickamo čipsove, slatkiše... zezamo se sa životinjama. Onda unutrašnje igre sam sa sobom, u full rezoluciji, zanimam se opuštanjem i zajebavanjem onda istraživanjem i zaluđivanjem...kaže mi Šoma, da u poslednje vreme ne ispuštam telefon iz ruku. Hm, jbt, upravu je. Zašto to radim? Željan informacija? Ma jok bežim od njih. Nedostaju ljudi. Ma jok, pun mi ih je kurac. Ma ne ti, moji ljudi. Moji ljudi? Da oni nedostaju. Nedostaje sprdnja u berbernici sa kolegama, čavrljanja sa klijentima, bleja sa drugarima iz kraja. Odlazak u studio, Changa Project - nedostaje mi moja sekta ?. Sreća pa imamo ovo sokaćalo da čavrljamo i palamudimo i kao to nekako nadomestimo. E tako sam nazvao one moje lajvove po instagramu. Palamuđenje! Postaje zanimljivo, super je bio lajv sa Luka Maksimovic aka Beli i odličan sa Nesha Bridges. Bilo je puno drugara sa neta i palamudili smo do besvesti, kenjali i glupirali se. Počeo sam da planiram goste, dogovoreno prvo, prvo pa muško što se kaže . Marko Brakovic poznati psihoterapeut, pisac često je po tv i priča otvoreno o svemu, brz i britak na jeziku, primetili ste ga sigurno. Razgovaraćemo o promenama u izolaciji, šta? kako? Frkica i to. Pričaćemo i o psihodelicima... U ponedeljak (13. April. 2020) na mom instagramu u 20h-21h Šta misliš koga bih mogao da pozovem, ima vremena do ponedeljka za još nekog zanimljivog. Aj sad ćao.

A post shared by Karlo Zagorac (@carlozagorac) on

Nedavno je istakao kako mu često govore da mu je izabranica - ćerka.

Ehoton bebo bebo.?

A post shared by Karlo Zagorac (@carlozagorac) on

- Opet su mi rekli kako mi je ćerka lepa. A oni ne znaju da je moja žena mlađa od mene samo šest godina i da je mama velikog momka od 12. Moja Šoma. Omiljeno biće, koje je večno mlado - naveo je on, uz fotke drage.

Rajsko ostrvo.

A post shared by Karlo Zagorac (@carlozagorac) on

Podsetimo, frizer i tatu-majstor Karlo Zagorac bio je jedan od favorita srpskog "Velikog brata" koji je emitovan 2009. godine, u kojem je bio trećeplasiran, a danas se bavi istim poslovima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.