NE POSTOJI BRE NIKAKVA JELENA, LUNA JE SVE SLAGALA! Oglasio se Gastozov drug koji ju je vozio: EVO ŠTA JE RADILA
Luna Đogani, Foto: Printscreen

televisa presenta

NE POSTOJI BRE NIKAKVA JELENA, LUNA JE SVE SLAGALA! Oglasio se Gastozov drug koji ju je vozio: EVO ŠTA JE RADILA

Nakon pomirenja sa Markom je još bila u stanu više od sat vremena...?

Objavljeno:

Luna Đogani je prošla kroz pakao kada je slagala Marka Miljkovića da se nije videla sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, te nakon priznanja da je slagala sve, prozvala mnoge ljude da se oglase, kako bi dokazala da je u pravu. Kako je Marko raskinuo sa njom, jer smatra da još uvek laže i ne može da joj pređe preko laži, tako isplivavaju istine o toj noći.

Mediji su ontaktirali Stefana Šebeza, koji je te noći bio sa Lunom, te je rekao da je on lično vozio Lunu kod Gastoza, gde su svi "blejali", kao i da Jelena, Lunina drugarica, koju je Đoganijeva pominjala da je bila sa njom, uopšte nije bila tu.

Prvo što nam je zapalo za oko je rečenica koju je Stefan rekao na početku intervjua, a to je da su svratili da kupe grickalice i piće u "Šop end go", kod Gastozove zgrade, a podsetimo, Luna je rekla da nema pojma da ima neki "Šop end go" u blizini, a kao što saznajemo, upravo je bila tamo.

- Mi smo imali na Vatsapu grupu, to su glasovne poruke objavljene iz naše grupe, to nije bio nikakav poziv - počinje Stefan, pominjući glasovnu poruku, koja je objavljena, a koja govori da je Šebez išao po Lunu da zajedno idu kod Gastoza. Znači da je Luna bila u grupi na Vatsap gde su se svi oni dogovarali gde će da se vide. Kada smo ga pitali da li je Jelena bila sa njima rekao je kroz smeh:

- Ma kakva Jelena, nema Jelene to veče uopšte. Ja verujem da ona postoji, da je to neka njena drugarica sa kojom je ona htela da izvadi priču, ali ona nije bila tu ono veče - kaže nam Stefan i nastavlja, kako je sve bilo tog 14, kada su se Marko i Luna pomirili:

- Ja sam pokupio nju u "A bloku", na Novom Beogradu, gde živi i krenuli smo ka Zemunu, ka Galetu. Stali smo ispred "Šop end go" prodavnice, da kupimo neke grickalice, piće, sve što ide uz bleju, i popeli se gore. Posle je došao i Đekson, i ništa blejali smo, zezali se. - kaže Šebez i dodaje da je Luna tog dana bila tužna jer je odvela svog psa Loli na operaciju, pa su hteli da je malo razvesele:

- Ona je tog dana odvela svog psa na operaciju, i hajde kao da blejimo svi, da se ona malo iskulira. Mi smo blejali i pre toga, kada ona nije bila sa Markom, oni tada nešto oko mesec dana nisu bili zajedno. Kada smo blejali u stanu, javio joj se Marko i ona je bila u fazonu "Dal' da mu odgovorim, dal' ne?" nije znala šta da radi, istripovala se, izgubljena je bila, ali niko se tu ništa nije mešao, posle 15-20 minuta mu je odgovorila, i kao "Idem da se vidim sa Markom, da se ispričamo i vratiću se". Ta priča da je ostavila ključeve mi ne pije vodu, uzmeš ključeve i odeš sa svojim dečkom. Otišla je, možda je bila odsutna sat-dva, oni su pričali, gde su već bili ne znam. Ona mu je poslala lokaciju i on je tu došao. - kaže Stefan i dodaje da on zna Marka od ranije iz viđenja, te da su bili u okej odnosima, obzirom da se Marko družio i radio sa Manuelom Stojanovićem u prošlosti:

- Ona se vratila i popela se gore, mi smo blejali još nekih sat, sat i po, nije uopšte bila priča izletela oparena, ništa od toga, posle sam je ja odvezao kući, Đeksona i nju, i ja svojoj kući. Nema nikakve Jelene to veče. Pogubila se u tim lažima, ja svakako ne bih ništa ni pričao, da ona nije javno nabrojala naša imena i još i vređala. Pominjala nas je u lošem kontekstu, i za vreme mog rođendana bila je pozvala kao gost, niko je nije uvlačio ni u kakvo društvo. Htela je da vadi sebe, ali glupo je da ti vređaš nekoga sa kim si blejala i Galeta i nas. - kaže Stefan, te dodaje da mu je drago da su ustali Mlađa Jovanović i Jovana Tomić Matora u odbranu, jer su oni pravi drugari i odreagovali su na prozivke protiv Stefana i Gastoza.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.