LUNA ĐOGANI IZBEZUMLJENA, JEZIVO: Našla sam krvavu bebu probodenu noževima, krvarila je po meni!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

LUNA ĐOGANI IZBEZUMLJENA, JEZIVO: Našla sam krvavu bebu probodenu noževima, krvarila je po meni!

Ovo je muči!

Objavljeno:

Luna Đogani ovog jutra vratila se iz zatvora gde je bila odvojena od svih. Nakon što se istuširala i došla sebi, Luna je poželela da sa Mimom Živković proveri značenje jednog svog sna koji je imala prethodnih noći.

- Sanjala sam kako sam našla na ulici neko krvavo dete. Mala crna beba i kao ja je taksijem vodim u bolnicu. Zabodeni noževi po njoj! Taksista je mnogo sporo vozio, ona krvari sve po meni. I dođemo do bolnice i ja je predajem tamo i gledam kroz staklo i kao počne da diše - prepričala je Luna.

- Krv je mnogo dobra, krv je sreća, dobra je. Ali beba baš, što si je spašavala, to nije dobro. Bolje da je nisi spasila - odgovorila je Mima.

foto: Printscreen

Sanjati dete da umire

San u kojem čujete ili vidite dete kako umire označava neko veliko nespokojstvo u vama. Preterano se brinete oko raznih stvari koje nisu pod vašom kontrolom. Sebi možete učiniti uslugu samo ako se ciljano opustite. Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro dobili dete ili je vaš posao da se o njima brinete, to je sigurno uticalo da ih sanjate.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.