TOTALNA TRANSFORMACIJA SANDRE SUBOTIĆ: U drugom stanju rešila da promeni svoj izgled!
Foto: Filip Plavčić

AUUU

TOTALNA TRANSFORMACIJA SANDRE SUBOTIĆ: U drugom stanju rešila da promeni svoj izgled!

Aleksandra Subotić je, kao i mnogi, jedva dočekala da malo popuste mere predostrožnosti u okviru vanrednog stanja ustanovljenog zbog pandemije korona virusa.

Objavljeno:

Rijaliti zvezda je posetila jedan salon lepote kako bi drastično promenila imidž, a potom je istim iznenadila sve one koji je prate na društvenim mrežama.

Naime, Aleksandra je svoju dugu kosu skratila na paž, a reakcije njenih pratilaca su burne. "Izgledaš odlično, mnogo mlađe", "Lepa i ovako i onako", "Lepim ljudima sve lepo stoji", "Meni su bila lepša sa dugom kosom", nizali su se komentari.

foto: Printscreen Instagram

- Ovde smo na imanju i brzo nam vreme prolazi, čuvam se. Danas sam baš kukala za neku čokoladu, jela mi se. Zdrava sam, malo me opterećuje što ne mogu da šetam, ali kad zamislim one ljude u stanovima, meni je odlično. Što se tiče mučnina, u zadnja dva dana povraćam, ali to kod mene ide tako. Nekoliko dana sam dobro, pa mi se pojave mučnine i sve tako. Za razliku od prethodne trudnoće, sada imam mali stomačić. To mi je čudno, nikako da se naviknem, još kad vidim da se nadujem, ja imam osećaj da sam sedmi mesec. Sad već osećam bebu. Sada sam u četvrtom mesecu, ulazim u peti. Treba uskoro da idem kod doktora, ali moram sve da proverim zbog ove situacije - ispričala je nedavno Subotićeva za "Informer".

foto: Printscreen Instagram

- Magdalena je oduševljena, svaki dan smišlja šta će da mu kupi, kao da će njen brat odmah da se rodi u bazenu. Ona gleda da mu kupi dušek, patkice za naduvavanje... Magdalena bi volela da se njen brat zove Dimitrije, jer se dečko moje drugarice zove tako i ona njega voli, jer se igra sa njom. Ja ne bih da se dete zove Dimitrije, njoj kažem da će se zvati, ali neće. Peca i ja smo imali dogovor da ako bude devojčica on da ime, a ako bude dečak da ja dam ime. Kada smo saznali da je dečak, Peca se odmah predomislio i hoće on da mu da ime. Ja imam nekoliko imena koja mi se dopadaju. Plašim se kako će mi biti sa dečakom. Devojčice su fine, oblačiš im suknjice, ne mogu sebe da zamislim sa autićima, ali mislim da će biti super.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.