ZILHA PRIZNALA DA JE IMALA SE*S SA EDOM PRE NEGO ŠTO JE UŠAO U ZADRUGU! Pojavile se i prepiske kao dokaz
Foto: Printscreen

auu

ZILHA PRIZNALA DA JE IMALA SE*S SA EDOM PRE NEGO ŠTO JE UŠAO U ZADRUGU! Pojavile se i prepiske kao dokaz

Dokaz da je laž sve što govori jesu Zilhine privatne prepiske, u čiji smo posed došli

Objavljeno:

Mesecima Edis Edo Fetić iz Novog Pazara na stubu je srama zbog toga što je javno prevario, ostavio i ponizio još uvek zakonitu suprugu Zilhu Karišik Fetić i pred milionima gledalaca završio s ljubavnicom Draganom Mitar u rijalitiju "Zadruga".

foto: Printscreen

Fetić, koji ne zna šta ga je snašlo otkako mu je juče, baš na godišnjicu braka sa Zilhom, stigla misteriozna torta, uvek se branio ističući da Zilhu nije prevario s Draganom, budući da se od Zilhe navodno emotivno rastao mnogo ranije, što je laž.

Iako je poznato da ga je upravo Zilha ispratila u "Zadrugu", Edo se uvek branio tvrdnjama da mesecima unazad sa suprugom nije bio ni u kakvom odnosu, da su se emotivno razišli, što je slagao! Dokaz da je laž sve što govori jesu Zilhine privatne prepiske, u čiji smo posed došli.

Edova supruga priznala je da je poslednji put bila intimna sa suprugom noć pre njegovog ulaska u "Zadrugu", gde je došao da bi bio sa švalerkom. Isto tako, Zilha je ispričala da je spavao kod nje u stanu, te da nijednog trenutka nije mogao da nasluti da se Edo od nje "emotivno razišao", kao ni ona od njega.

foto: Printscreen

Noć pred „Zadrugu“... Kad je ona ušla i pred „Zadrugu“, bio kod mene u stanu i kleo se da je „Zadruga“ i ona laž, srpdnja... Spavao kod mene i otišao da uzme stvari i zvao da pođem u Beograd. On bi iz mog kreveta išao kod nje i obratno, kada sam ja bila u kući... Nikada nisam primetila da me kao ne voli i da je emotivno razdvojen. Laže! Bio je sa mnom, spavao, to i drugovi znaju

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.