MIRKO GAVRIĆ OBJAVIO SVE PREPISKE SA BOROM SANTANOM! Nije više mogao da ćuti, gej afera na pomolu!
Foto: Printscreen

šok

MIRKO GAVRIĆ OBJAVIO SVE PREPISKE SA BOROM SANTANOM! Nije više mogao da ćuti, gej afera na pomolu!

Na svom Instagram profilu, Mirko je objavio prepiske sa Borom, a na jednom od dopisivanje može se videti zamagljeni video-prilog sa interesantnom porukom

Objavljeno:

Prošle noći Lepi Mića izneo je ozbiljne tvrdnje na račun Bore Santane, te je istakao da je zadrugar bio veoma prisan sa bivšim cimerom iz Bele kuće, Mirkom Gavrićem.

Poznato je da je Bora verbalno ratovao sa Mirkom, nakon jedne žurke, kada su isplivale mnoge teške uvrede i reči i sa jedne, i sa druge strane, pa čak i pretnje. Nakon toga, Mirko je odlučio da je oglasi povodom svega što je isplivalo.

foto: Printscreen

Na svom Instagram profilu, Mirko je objavio prepiske sa Borom, a na jednom od dopisivanje može se videti zamagljeni video-prilog sa interesantnom porukom. Međutim, ono što je još zanimljivo, jeste što je Mirko zaokrižio deo gde Santana spominje da će ući u istopolnu vezu i to sa Banetom Čolakom, kao što su to uradile Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

foto: Printscreen

On je tražio savet od Mirka Gavrića kako da ostane u rijalitiju što duže i kako da napravi priču. A onda je dao predlog da možda uđe u gej vezu sa Banetom Čolakom gde bi se ljubili samo na blic, pa da tako izgledaju kao Sanja i Matora.

Na šta je Gavrić reagovao pozitivno, pa čak predložio da slažu kako su zajedno već tri godine.

1 / 3 Foto: Printscreen

Bora je snimio pesmu koja se zove ,,Čokolada" i nije bio zadovoljan kako je istu otpevao. Tražio mi je pomoć da ja isproduciram njegovo pevanje i ponovo ga snimim! Obzirom da smo obojica znali da ulazimo u rijaliti dogovorili smo se da se vidimo i to ne u vreme koje se navodi u rijalitiju! Bilo je 20 minuta posle ponoći. DOneo je snimak svoje pesme, kod mene bio ugošćen kao i svi drugi koje velikodušno primim u kuću i nakon sat ipo vremena je otišao. SLedeće prepiske nisam želeo ovo da objavljujem, ali čujem da on mene i dalje psuje, vređa i pominje u najružnijem kontekstu. Posle ovoga... Žao mi je Borivoje! Ja više ne ćutim i ne trpim! A ti ćeš i za sinoćnje uvrede popiti još jednom tužbu! - napisao je Mirko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.