DRAGANA MITAR TRUDNA SA EDISOM: Kasni joj 25 dana, hoće da abortira i vrati ljubavnika Zilhi!
Foto: printscreeen

ZADRUGA 3

DRAGANA MITAR TRUDNA SA EDISOM: Kasni joj 25 dana, hoće da abortira i vrati ljubavnika Zilhi!

Ljubavni par Dragana Mitar i Edis Fetić napravili su opštu pometnju prošle noći, ali i prethodnih dana na imanju.

Objavljeno:

Naime, od kada su raskinuli njih dvoje se ne smiruju, a vest koja je odjeknula jeste da je zadrugarka ostala u drugom stanju.

Naime, Ermina Pašović je otkrila da joj se Dragana poverila da joj menstrualni ciklus kasni, čak 25 dana, a potom je Mitrova šokirala izjavom da ne bi zadržala bebu ukoliko se ispostavi da je trudna. Mina Vrbaški otkrila da je od nje tražila antibebi pilule nekoliko puta do sada.

"Biću iskrena, kao i uvek do sada. Tražila sam od reporterke pilulu za dan posle, pa sam od Mine tražila antibebi pilule. Ne bih zadržala bebu ukoliko se ispostavi da sam trudna, nakon svega ovoga, ne bih" tvrdila je Mitrova.

Da li će se na kraju Edis vratiti supruzi Zilhi, koja je podnela papire za razvod ili će preći preko svih uvreda i imena navodnih ljubavnica koje je Dragana iznela prethodnih dana, ostaje nam da vidimo.

Tražila mi je prepiske, da je on kući laže. Tako je ona mene ispitivala.Ona se čuka i sa mojim bivšim mužem. Poslala sam joj naše prepiske, ona je meni njihove. On isto verovatno isto i meni i njoj. Meni jednu priču, a njoj drugu priču. Istina je, krili smo se na proslavi da nas ne slikaju", ispričala je Dragana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.