PROMENIO JE MIŠLJENJE O ANABELI! BIVŠI SARADNIK O PEVAČICI: Bolje da nije ni ulazila, pravi cirkus od porodice!
Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA 3

PROMENIO JE MIŠLJENJE O ANABELI! BIVŠI SARADNIK O PEVAČICI: Bolje da nije ni ulazila, pravi cirkus od porodice!

Ranije je o njoj imao lepše mišljenje.

Objavljeno:

DJ Mateo je imao više zajedničkih nastupa sa Anabelom Atijas i čak imaju i duetsku pesmu "Ljubav zna", koju su snimli pre pet godina. Ulazak pevačice u "Zadrugu" i njeno ponašanje u rijalitiju, izazvali su različite reakcije kod gledalaca.

Pošto je Mateo majku Lune Đogani upoznao u periodu kada se ona već odvojila od grupe "Funky G" i svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, nas je zanimalo da li je, dok je snimao duet sa njom, primetio da neki privatni problemi utiču na nju i njeno ponašanje.

Tada kada sam je upoznao, Anabela je na mene ostavila utisak jedne jako profesionalne osobe. Ona je perfekcionista kada se radi i veliki je prijatelj i i mogu o svemu sa njom pričati. Ostavila je tada jako pozitivan utisak na mene i bila je jako korektna. Dok smo radili, nikada nisam osetio da nju neki privatni problemi muče. Barem ona to nije dozvoljavala da se primeti - rekao je Mateo za Espreso.co.rs.

foto: Printscreen Instagram

Nas je zanimalo kako on gleda kako se njegova saradnica, sa kojom ima i pesmu, predstavila u aktuelnoj sezoni "Zadruge".

Mislim da joj ne treba ovo što radi u "Zadruzi". Bruka i smatram da je mogla na neki pametniji način da reši svoje porodične probleme, a ne da od svoje porodice pravi cirkus. Naravno, nije ona jedina kriva u svemu tome. Svako od njih ima svoje zasluge za to, ali ona nije trebalo da doliva ulje na vatru i da dodatno komplikuje i ovako zamršenu situaciju - rekao je Mateo za naš portal i dodao:

– Anabela treba da pusti Lunu da sama rešava svoje ljubavne probleme!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.