MAJA IMA NEOPISIVU ŽELJU DA BUDE JAVNA ŠVALERKA JANJUŠU! Prikazan poljubac i prevara, niko nije štedeo Maju
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MAJA IMA NEOPISIVU ŽELJU DA BUDE JAVNA ŠVALERKA JANJUŠU! Prikazan poljubac i prevara, niko nije štedeo Maju

Nisu je štedeli...

Objavljeno:

Večeras je veče nakon dve nedelje od kada nije bilo nominacija, pa su zadrugari imali zadatak da biraju između Maje Marinković i Marka Janjuševića, ko će od njh dvoje ići direktno u borbu za ostanak u "Zadruzi".

Nakon današnjeg prikazanog video klipa gde se Maja navodno ljubi sa Janjušem, što su svi osudili, zadrugari nisu štedeli Maju:

- Ja sam sedeo sa njim češće pre nego što je sa Majom ovo počelo, on je govorio da mu je Maja sprdnja, da se šali sa njom. Svi smo se šalili na Majin račun, on je rekao da je Maja u polupijanom ili u pijanom stanju njega htela da poljubi. On je rekao da je lagao kad mi je rekao, a danas smo videli da nije lagao. Ona je bila sprdnja neki period, on je oženjen čovek i te stvari nisu za šalu, u ovom periodu to nije šala. Maji se ovo olupalo o glavu, jer je prošle sezone Luni pravila haos, zbog toga se domogla finala, šta ti ljudi sada kažu koji su za nju glasali. Verujem da oni nemaju sada lepo mišljenje o njoj. Ovo se zove švaleracija, a Maja je švalerka. Nju ću poslati u izolaciju, jer ona ima neopisivu želju da bude javna švalerka Marka Janjševića. Ona potencira na tom problemu, traži pitanja gledalaca, klipove, danas kaže pustite još neki klip. Mislim da je to njena igra, cilj joj je Janjuš i na taj način će se ponašati da dođe do cilja. Gazi i po njemu, on svesno ili nesvesno je pristao na to. Ako je svesno pristao na to, onda i njemu ta priča odgovara - rekao je Đedović.

foto: Printscreen

- Sve i da je drugarstvo, malo su više sebi dozvolili. To je bespotrebno Janjušu kao oženjenom čoveku, ali i Maji kao slobodnoj devojci. Ona se dobro snalazi u rijalitiju sama, ne treba joj to, ali to što postoji među njima ne bira ni mesto ni vreme. Ja sam među prvima rekla svoje mišljenje, bez obzira na pitanja sva i gledalaca i novinara i klipove, oni se ne miču sa mrtve tačke. To je njihovo pravo. To traje i meni je postalo dosadno da to komentarišem, oni odgovaraju za svoje postupke. Ja sam se izjašnjavala i Janjuš mi je uputio ružne reči, ja sam mu uzvratila, nikom ne ostajem dužna. Jedan komentar koji je bio za vreme žurke, bio je ljut što sam komentarisala... Sa Majom nisam imala nijedan problem. Bez obzira što sam komentarisala ona se nije ljutila i nijednu ružnu reč mi nije rekla. Zbog te svađe sa Janjušem, Maju ću sačuvati a Janjuša ću poslati u izolaciju - rekla je Zorica Marković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.