TARA PRESEKLA I RASKINULA SA MATEJOM IAKO GA VOLI: Ne želi da prođe kao Luna Đogani! (VIDEO)
Foto: printscreen

zadruga 3

TARA PRESEKLA I RASKINULA SA MATEJOM IAKO GA VOLI: Ne želi da prođe kao Luna Đogani! (VIDEO)

Sinoć je odnos Tare Simov i Mateje Matijevića došao do novog zapleta

Objavljeno:

Gledaoci su imali mnogo pitanja za zadrugare, te su opet Taru upozorili da ne treba da juri za Matejom, da ne bi prošla kao Luna Đogani.

- Verujem da je to na kontu situacije što je bilo kod apartmana, nekako razmišljajući o celokupnoj situaciji, sada je najmanje bitna moja veza sa Matejom, ja vidim svoju krivicu u svemu, to su neke situacije u kojima ja ne vidim izlaz, nacrnim sebe i ubedim da sam kriva za sve. Ja ne mogu da ostavljam, jer sam već ostavljena - rekla je Tara, na šta je dobacio Mateja.

foto: printscreen

- Ona neće da odgovori, jer misli da li će njega nešto uvrediti, nervira me! - ubacio se David Dragojević.

- E usr*ću se sada! Ti si bila kontradiktorna, znači ako jedno pričaš tamo, onda dođi i meni pričaj isto, a ne drugu priču. Nemoj da ublažavaš, ti potpuno drugačije kažeš u četiri oka - uzviknuo je Mateja.

- Ja Mateju volim najviše na svetu, ali ne želim da budem sa njim, da čekam da mu se digne ona stvar da bismo bili zajedno, principi, ljutnje, bes, mene to ne interesuje. Meni treba lep odnos, ako su nam se svi snovi porušili, time što mi je stavljeno da on ne gleda na našu vezu kao što ja gledam... Bane je davno pričao, da kad izađemo napolje biće: - Evo onaj Mateja što je bio sa Tarom i evo Tare što je bila sa Matejom - uzvratila je Simova.

- Izvinjavam se sestri što sam se zakleo, više to sebi ne bih dozvolio u životu! Hteo sam sebi da nametnem kočnicu, niti ću govoriti ovde, jednostavno ću pokušati da se ponašam - rekao je Matijević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.