GAGI TUKAO ANABELU NA USKRS! Prebio je jer se sa ćerkama tucala jajima: One treba da znaju koje su vere,a ne kao ti
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

GAGI TUKAO ANABELU NA USKRS! Prebio je jer se sa ćerkama tucala jajima: One treba da znaju koje su vere,a ne kao ti

Iako smo mislili da je pevačica Anabela Atijas ispričala sve grozote koje su obeležile njen život sa denserom Gazmenom Gagijem Đoganijem, postoje grozote koje je sačuvala od javnosti.

Objavljeno:

Kako Srpski telegraf saznaje, Anabela je bila žrtva nasilja bivšeg supruga, čak i na verskoj osnovi.

Ovo porodično nasilje, prema rečima pevačice, dogodilo se za Vaskrs pre više od deset godina, a sada su joj se u "Zadruzi" u jeku praznične atmosfere vratile potresne slike iz prošlosti koje, definitivno, nikada neće moći da zaboravi. Anabela je samo deo paklenog zlostavljanja ispričala javno, dok je njen blizak prijatelj za Srpski telegraf veoma opsežno opisao šta je preživela jadna žena u braku sa Đoganijem.

foto: Printscreen

- Anabela je neverovatno snažna i pozitivna žena sa teškom životnom pričom, koja je prati otkad se rodila. U "Zadruzi" se slomila skroz zbog Lune i njenog bezobrazluka i sve što je progoni godinama sada isplivava iz njene podsvesti - priča Anabelin prijatelj i otkriva kako je izgledao Anabelin "krvavi" Vaskrs.

- Gagi je jedan nitkov koji bez srama u rijalitiju kaže da je bilo lepih momenata u Anabelinom i njegovom braku, a žena je 14 godina bila žrtva nasilničkog ponašanja jednog narkomana koji je i za Vaskrs tukao ženu. Tog Vaskrsa Anabela neće moći da prestane da se seća dok je živa jer je završila u krevetu sa strašnim bolovima od Gagijevih udaraca, koje je zaslužila zato što je ćerkama Luni i tada maloj Ninici priredila radost da sa njom obeleže Vaskrs - objasnio je pevačicin prijatelj koji je insistirao da ostane anoniman, te otkrio šta se dogodilo.

foto: printscreen

- Anabela je prethodno pitala Gagija za dozvolu da sa ćerkama ukrasi jaja i on joj je odobrio. Međutim, na vaskršnje jutro, Gagi je drogiran stigao u stan u Rakovici i zatekao Anabelu j decu kako se tucaju jajima. Anabela mi je slomila srce dok mi je prepričavala scene - kaže prijatelj pevačice koju dalje citira:

- Rekla mi je: "Čim je Gagi ušao u stan, videla sam da je potpuno urađen i da ne zna gde je. Siguran sam da je i Luna videla u kakvom je stanju. Ona i Nina su skočile da ga ljube i grle, ali on je kao kobac jurnuo ka meni i vikao: "Glupačo, šta mi to radiš od dece, šta to radite s tim glupim jajima", a onda mi je zalepio šamarčinu iz sve snage, vređajući me i nazivajući kurvom i ko zna kakvim još imenima. Deca su se skupila na ležaju, bile su prestravljene, a ja sam stala ispred njih i pravdala se da mi je prethodno odobrio da proslavim Vaskrs. Nije me slušao jer do njegovog oštećenog i drogom razorenog mozga nisam mogla ni da doprem. Potekla mi je krv iz nosa, a on je nastavio krvnički da me udara šakama po glavi i nogama po telu vičući: "Budaletino, ti slavi šta hoćeš, ali mi ne uvlači decu u to. One moraju da znaju ko su i koje su vere, a ne da budu pogubljene kao ti."

O ovom događaju Anabela očito i dalje ćuti, ali je za Vaskrs u "Zadruzi" bila vidno neraspoložena i potresena tokom celog dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.