KRALJICA RIJALITIJA OTKRILA SVE O ĐOGANIJEVIMA: Ovo je opšti haos i borba, Anabela je izgubila zlatnu koku!
Foto: Printscree

zadruga 3

KRALJICA RIJALITIJA OTKRILA SVE O ĐOGANIJEVIMA: Ovo je opšti haos i borba, Anabela je izgubila zlatnu koku!

Ovako "mama igre" gleda na glavne zvezde u aktuelnoj sezoni "Zadruge".

Objavljeno:

Vesna Rivas je neko ko na ovim prostorima ima najviše iskustva u rijalitijima. Ona je rekorderka po broju dana provedenih u ovakvim formatima. U vreme vanrednog stanja, ona često prati "Zadrugu", a ekskluzivno za portal Espreso.co.rs ona je podelila utisak o glavnim zvezdama ovog šoua - Luni Đogani, Marku Miljkoviću, Anabeli Atijas i Gagiju Đoganiju.

foto: printscreen

– Gagi ušao na početku sezone. Mislio je da može da veditira tako do kraja, da sa svima bude dobar, poneka riba će i da ga pojuri jer Bože moj, on je Gagi Đogani, plus Lunin tata. Njegovi animatori Sani i Natalija došli, prošli i ništa ne uradiše - rekla je Vesna i dodala:

– Ulazi nesuđeni zet Marko, koji se pritom pred ulazak pomirio sa Lunom, ali za to porodica ne zna, ali bitno je da Luna sedi napolju, animira glasače, a on je kao nezainteresovan za fanove i glasače. Naravno, target mu je spreman - Jelena Petković. I dečko je sve isplanirao, pa i kasniji ulazak Lunin, ali desi se situacija kao prošle sezone i Luna poleti i pre vremena uleti, jer zna šta bi bilo kad bi bilo, pa bolje da ne bude to sa Jelenom.

foto: printscrreen

Vesna je ovu situaciju uporedila sa prošlom sezonom "Zadruge" kada se Ana Korać smuvala sa Davidom Dragojevićem, a Aleksandra Subotić ostala bez Davida.

Rivas je uverena da je Luna svojim ulaskom pokvarila planove i svom ocu Gagiju Đoganiju, ali i samom Marku.

– Gagi šizi, jer mu ona treba napolju. Ona i svi njeni glasači. Marko šizi, jer je sje**la njegov plan. Sad je ni tamo ni ovamo. Sa Jelenom nije zavrteo priču, a sa Lunom, van rijalitija i rijaliti matematike on ništa ne planira. Marko samo dobro glumi momka koji voli nju, zaljubljenu, napaljenu, a priglupu devojku Lunu, koja je zbog svog ega srušila plan zbog kojeg su njeni unutra - smatra Vesna.

foto: Zadruga

Ona tvrdi da je Luna poremetila i Anabeline planove.

– Pošto je ona ušla i sve matematike poremtila, Anabela rešava da uđe i zabiberi, jer i ovako nema šta da izgubi, jer je i njoj poremetila matematiku. A to je da budu napolju i da rade, zajedno nastupaju i prave pare zajedno. I to je sada opšti haos i borba davljenika. Anabela nikad neće jasno i glasno izgovoriti da mrzi Marka jer je zaludeo Lunu i navukao je u rijaliti i samim tim je i ona izgubila svog džokera Lunu, koja joj treba zbog tezgi i para. Pritom, zna ona da od ovog zeta nema vajde, niti tezgi, niti para. E, tu zlatnu koju je videla u Slobi i zato je podržavala vezu Lune i Slobe. Čak i po cenu onog linča koji su doživele. Planirala je u svojoj glavi da Sloba i Luna mogu zajedno da snimaju i nastupaju, i naravno tu bi bilo mesta i za nju, mamu. No, karma je čudo - rekla nam je Vesna i na kraju razgovora izneli kako ona vidi da će proći Gagi, Luna, Anabela i Marko:

foto: Printscreen

– Svi će biti gubitnici u ovoj sezoni. I Luna i Marko i Gagi i Anabela. Jer, taktikom matematike nikad niko nije prošao niti u narodu niti kod glasača, a danas-sutra napolju u poslu. Prema tome, još jedna životna drama, bez perspektive, porodice sa margine društva...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.