JA JE PODIŽEM, A NEKI NEBITNI GASTOZ JE VUČE ISPOD STEPENICA! Marko ispričao sve o skandalu sa MAC-a
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

JA JE PODIŽEM, A NEKI NEBITNI GASTOZ JE VUČE ISPOD STEPENICA! Marko ispričao sve o skandalu sa MAC-a

Ipak je na kraju sve ispričao.

Objavljeno:

Marko Miljković nije krio da mu se ne bi svidelo da sazna da je Luna Đogani bila sa Nenadom Marinkovićem Gastozom u periodu dok su Luna i on bili u raskidu, ali smatra i da nema pravo da joj to zameri ako jeste bila.

- Ne zanima me šta je radila dok smo bili u raskidu. Naravno, zasmetalo bi mi, ali ne bih imao prava da joj zamerim. Jednostavno smo u raskidu i šta da radiš. Svako na svojoj strani. Opet, svako druženje može da se protumači da je bilo nekih odnosa, ljubljenja i sličnih stvari. Šta god da je bilo u periodu dok smo bili u raskidu mene apsolutno ne interesuje. Nemam pravo da joj zamerim - rekao je Miljković sinoć u toku emisije.

foto: Damir Dervišagić

On se potom osvrnuo i na situaciju kada je, na festivalu "MAC", Gastoz povukao Lunu ispod stepenica, o čemu su mediji ranije pisali.

Nemam prostora ja da budem ljubomoran na tog čoveka, ali jednostavno njeno ponašanje sve u fulu, u starrtu gde je ja hvalim, gde se pojavila, gde je zablistala, gde sve puca, gde je sve ekstra i onda vidim gde te tamo neki Gastoz nebitni vuče ovako i ti se sklanjaš. Taj potez mi se nije svideo. Ne ide mi da se tako ponaša nedostojanstveno kada je na nekoj proslavi - objasnio je Marko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.