JE*ENA MAJKA MONSTRUM! DEČKO KO JE TU GODINU DANA BRIŽNOJ MAMI RASTURIO PORODICU? Krunićka izula Anabelu u statusu!
Foto: printscreen

ZADRUGA 3

JE*ENA MAJKA MONSTRUM! DEČKO KO JE TU GODINU DANA BRIŽNOJ MAMI RASTURIO PORODICU? Krunićka izula Anabelu u statusu!

"Ženo, ti si nesrećna ceo život, negativna i pored ta tri života, koja ne da ne voliš, nego uništavaš...!"

Objavljeno:

Proteklih nedelja je glavna tema sukob porodice Đogani, te žestokih sukoba Anabele Atijas sa Markom Miljkovićem i Gagijem Đoganijem, u koji se umešala i Luna Đogani, pa je u nekoliko navrata došlo do fizičkog kontakta.

Jelena Krunić, bivša zadrugarka, je oštro osudila učešće Anabele Atijas, pa se oglasila na svom Instagram storiju, osudivši je kao majku:

- J*bena majka monstrum, auu! Ovo ljudi nije za sprdnju, ona je ozbiljno psihički obolela, verujte mi, to datira, još iz njenog detinjstva, kada je rekla da joj je deda bio alkoholičar... Pa majka je napustila, pa trpela batine od Gagija, pa tuče i sadašnjeg/bivšeg/budućeg... Šta radi onda ćerkama u 4 zida, kada ovako javno tuče svoje dete od 24 godine i kune najstrašnije uz reči: "On mi je rasturio porodicu!" Marko, koji je u njihovim životima godinu dana, brižnoj mami "rasturio porodicu", jel' se neko sprda samnom? - napisala je Jelena u prvom Instagram storiju, pa dodala:

foto: Printscreen Instagram

- Kom detetu svom ti zapravo želiš dobro? Ovoj nastarijoj koju 3 godine isto tako si gurnula u rijaliti, pa ti fanovi vodili život. Ili onoj srednjoj, koja je takođe pamtila sve torture iz tvog prvog braka, kao i najstarija, ima traume. Da si mislila na njih odmah bi otišla od Gagija! Ili ipak voliš treću ovu najmanju sa takođe lečenim i narkomanom i alkoholičarom, koji ima više šifara? Ženo, ti si prazna kao podrum nesrećna ceo život, negativna i pored ta tri života, koja ne da ne voliš, nego uništavaš, sad svim ovim postupcima. Ali ne zameram ti, šta više te žalim, jer očigledno si mazohista u stalnom nepoznatom obliku nekakve žrtve. Svi su u krivu, samo ti si u pravu. Toliko. - završava Jelena Krunić na svom instagram storiju.

foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.