SEVIĆKIN DEČKO PLAĆAO ANI KORAĆ ZA S*KS? zadrugarka je glavni krivac raskida pevačice i biznismena!
Foto: Printscreen

AUUU

SEVIĆKIN DEČKO PLAĆAO ANI KORAĆ ZA S*KS? zadrugarka je glavni krivac raskida pevačice i biznismena!

Da li je moguće?

Objavljeno:

Iako izgleda da je Ana Sević opet srećna pored svog novog dečka biznismena Danijela Nedeljkovića, ipak nije sve tako ružičasto.

Prema tvrdnjama izvora pevačica je veoma ljubomorna i često pravi svađe bez potrebe.

- Njoj uvek nešto smeta kao uostalom i svakoj ženi, a prebacuje mu i to što se priča da je bio sa Anom Korać. Koliko znam, baš to je bio glavni razlog, što su pre nekoliko meseci raskinuli, ali sada su ponovo zajedno. Njoj uopšte ne prija da ga povezuju sa devojkom koja je bila u rijalitiju i za koju se priča da se bavi prostitucijom, a još joj teže pada pomisao da je njen dragi plaćao bilo koju devojku da bude sa njim. I realno, tu je u pravu. nema žene koja bi na to ostala ravnodušna, jer to nije samo pitanje ljubomore - kaže izvor za "Top Gossip".

foto: Printscreen, Instagram

- Naravno, Danijel se kao i svaki muškarac pravda da to nije istina i govori joj da se bezveze opterećuje glupostima, ali je ona baš ozbiljna po tom pitanju, čak se i potresa oko tih priča u javnosti. Baš mu je skoro rekla: "Ako te još neko poveže sa Anom Korać raskidamo", što joj on nije uzeo za ozbiljno, jer je i sam svestan da ne može da utiče na to šta će ljudi pričati. Pa svako od nas ima neku prošlost, niko nije cvećka. Uostalom čovek ima para, a živeo je život punim plućima, pa što da ne proba sve. I da jeste, niko mu ne sme zameriti, a možda zaista čovek nema blage veze sa Anom Korać - kaže uzvor blizak paru, a prenosi "Top Gossip".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Top Gossip)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.